Acțiunile $ASML-0.4% au crescut cu peste 10% în acest an, dar prețul acțiunilor este încă un bun cumpărător pentru mine. Ieri, ASML a raportat rezultatele sale, pe care le văd destul de pozitiv, dar acțiunile au scăzut cu aproximativ 5% după rezultate și am făcut o mică supracumpărare.

Aveți acțiuni $ASML-0.4% în portofoliu și sunteți supracumpărat la prețul actual?

ASML
$688.38 -$2.80 -0.41%
Capital Structure
Market Cap
271.6B
Enterpr. Val.
214.9B
Valuation
P/E
32.7
P/S
8.4
Dividends
Yield
1.1%
Payout
31.7%

Poate ați aflat că Canon lansează un produs alternativ capabil să producă cicluri de 5 nm. Este bine făcut aici, așa că cineva ar putea fi interesat de https://youtu.be/8UdNB3ZY4Ks?feature=shared

Nici măcar nu am observat asta. Mulțumesc pentru informații și pentru link.

Cred că nu văd nicio creștere pentru 2024, așa că ar putea rămâne la acest preț pentru o vreme. 2025 va compensa atunci, așa că vom vedea cât de departe se uită piața.

Este așa cum scrieți. Nu văd anul 2024 ca fiind foarte pozitiv și ar trebui să fie mai degrabă stagnant, iar apoi, în 2025, situația ar trebui să se schimbe, iar vânzările și acțiunile ar trebui să înceapă să crească.

Pentru mine, cea mai bună companie pe care o avem în Europa, desigur, îmi plac câteva companii energetice din Norvegia, dar nu sunt la fel de cunoscute și nu au nici pe departe atât de mult succes ca ASML.

Și eu văd lucrurile la fel, pentru mine este într-adevăr cea mai bună companie din UE.

Am avut ASML în portofoliul meu timp de mulți ani și nu am de gând să schimb nimic. Este o investiție pe termen lung și este o companie de calitate, iar rezultatele confirmă acest lucru. În ceea ce mă privește, nu mi-ar fi teamă să cumpăr, dar nu voi recomanda nimănui nimic.

Înțeleg și sunt de acord. Este o companie de foarte bună calitate, iar prețul actual este o achiziție excelentă.

Eu nu am, dar nu m-aș opune deloc să cumpăr în acest moment. Acțiunile mi se par subevaluate, iar compania este indispensabilă pentru multe alte companii.

Exact, și sunt total de acord :D