Aș dori să împărtășesc aici o imagine de la Bloomberg Terminal care ar putea fi de interes pentru toți investitorii $ENPH+0.4%.

Zdroj: https://x.com/AnalyzingAI/status/1713830932979794430?s=20

Este posibil să asistăm la o încetinire semnificativă a creșterii veniturilor, așa cum mulți dintre noi se așteaptă, dar aceasta ar trebui să revină la normal... Întrebarea este cât de mult va dura această perioadă dureroasă.

Deși prețul de 100 de dolari poate părea deja o afacere foarte bună, ar putea exista o oportunitate de a cumpăra și mai ieftin... Știm cum e să prinzi un cuțit în cădere. Este greu să cronometrezi ceva, așa că, personal, voi opta probabil pentru un DCA gradual.

De asemenea, mulțumesc pentru partajare și, din moment ce sunt un pic de la prețurile mai mari din companie, acum sunt sub 100 $ supra-cumpărare, dar numai puțin. Personal, încă mă aștept la o scădere. Am cam bănuit că vor avea rezultate în deteriorare în acest an după Q2. Dar, după cum puteți vedea din imaginea dvs., ar trebui să se îmbunătățească din nou de la mijlocul anului 2024. Desigur, nimeni nu știe ce se va întâmpla la acel moment, dar pentru această companie nu sunt îngrijorat încă de faliment, totuși, acum trebuie să țină și s-ar putea să dureze mai mult.

Bilanțul financiar pare sănătos. Cu toate acestea, stocurile vor pune probabil în continuare presiune asupra marjelor. Așa cum ați spus, rezistați.

Da, plus retrogradarea, sunt sigur că vom vedea prețul scăzând, dar deocamdată cred cu tărie că, dacă cineva rezistă și nu vinde cu frenezie, atunci se va răsplăti foarte bine pentru el. 😊

Vă mulțumim pentru partajare