Săptămâna aceasta va fi mare, este foarte mult, dar mai ales aștept informații în jurul $ENPH-3.9%, unde a scăzut deja destul de mult și unde sunt destul de investit, așa că mă întreb care va fi următoarea scădere, la care mă aștept mai degrabă, dar sper să nu fie atât de mare.

Să vedem. Dacă acțiunile sunt pe cale să scadă și majoritatea oamenilor de aici scriu despre asta, mă voi uita la companie :)

Uite, este lider în domeniul panourilor solare, doar că industria se află în recesiune în acest moment, altfel cred că este o companie sănătoasă.

Pentru mine, ceea ce ai enumerat + cvx, enph, mmm

Minunat, voi verifica cu siguranță și rezultatele MMM și ENPH.

Sunt foarte curios în legătură cu mmm

O va face. Mare! 🤯

Exact :D

Ce plimbare! Mă interesează mai ales noaptea de marți din cauza giganților care vor trage întreaga piață în jos și vor adăuga $MMM+0.0%, $MO+0.1% și mai ales $ENPH-3.9%.

Sunt de acord, ziua de marți va fi foarte interesantă și intenționez, de asemenea, să verific rezultatele $MO+0.1% atunci.

Cred că$MO+0.1% are mult mai multe probleme decât $BATS.L, potențial dividendul ar putea fi în pericol (nu spun asta în acest trimestru). Totuși, acest lucru nu se reflectă deloc în preț.