Depinde cum vrei să investești dacă pentru X ani, așa că orice achiziție deja sub 70usd este grozavă pentru mine și eu personal nu cred că ne vom apropia de 50usd, dar nu prea îmi pasă pentru că măcar aș cumpăra mai mult și cu atât mai bine va fi rezultatul în viitor. În ceea ce privește peste cifre, concurența etc... totul este deja acolo pentru mine CVS este una dintre cele mai mari poziții și cred că va rămâne cu ei dacă nu va urca la 100+... :)

Mă duc pentru xxlet ;)

Așa cum s-a menționat deja aici, pot exista întotdeauna unele riscuri, dar aici nu se întâmplă încă nimic deosebit, de exemplu în domeniul concurenței, așa cum scrie Filip. Managementul este, de asemenea, bun. Prețul a părut deja să se redreseze și acum coboară din nou, în ceea ce mă privește aș aștepta, am această companie în portofoliu, dar la prețul actual nu mă gândesc să cumpăr.

Am așteptat și eu această reflecție.

Și noi o vedem la fel.

Așa că sperăm că se va întâmpla

Îmi place strategia de achiziție. Datoria este bine acoperită de FCF. Marje subțiri, care cred că se vor îmbunătăți. Văd riscuri din partea Amazon, dar din punct de vedere al evaluării, $CVS-1.0% mi se pare foarte interesantă (P/FCF<5).

Mulțumesc mult. Riscul de partea noastră de Amazon ca un concurent?

Îmi place comparația cu sabia lui Damocles în acest caz. Amazon Prime are 200 de milioane de membri... Asta ar fi pentru a împiedica Amazon să intre cu el în unele magazine farmaceutice.