S&P 500 ^GSPC
4,981.84
+0.13%
Nvidia NVDA
$777.90
+15.29%
Amazon AMZN
$172.96
+2.59%
Microsoft MSFT
$411.70
+2.37%
Alphabet GOOG
$145.49
+1.15%
Tesla TSLA
$192.92
-0.95%
Meta META
$468.03
-0.68%
Apple AAPL
$183.07
+0.41%

Am fost surprins de o știre apărută astăzi pe rețelele de socializare. Compania $META+0.0% a introdus o plată lunară (pentru noi 299 CZK/lună) pentru rețelele lor sociale fără reclame sau puteți să le folosiți în continuare gratuit, dar trebuie să fiți de acord să personalizați reclamele, astfel încât acestea să ia destul de multe informații de la dumneavoastră. O mișcare interesantă pentru a "ocoli" reglementările UE, în timp ce continuă să beneficieze tot mai mult de reclame. Ce părere aveți despre această mișcare?


Nici mie nu prea îmi place ideea și, așa cum au scris și alții aici, majoritatea rețelelor sociale sunt consumatoare de timp și nu sunt bune la nimic. Cu toate acestea, este o mișcare inteligentă pentru a ocoli problema.

Dacă nu lucrați cu rețelele sociale, da.

Exact, există oameni care folosesc rețelele sociale în mod eficient și poate chiar câștigă bani datorită lor, dar la această scară este vorba de un procent mic de oameni.

Pentru mine, aceasta este deja o intruziune prea mare în informațiile mele personale :)

Asta înseamnă că nu veți mai folosi rețelele meta-sociale? Sau veți plăti pentru ele?

Personal, am renunțat deja la 90% dintre rețele, mai ales că aceste rețele sunt o pierdere de timp prețios.

Sunt curios să văd următoarele rezultate și cum se vor traduce în economie. Așa că prețul este destul de deplasat pentru mine (dacă am calculat corect venitul brut pe utilizator este de aproximativ 75czk/lună), mai mult decât atât când este foarte greu să afli că nici după ce plătești taxele nu ești sursa de date pentru algoritmul lor.

În opinia mea, doar pentru a vizualiza în mod intenționat conținut (Chiar dacă nereklamniho) utilizatorul oricum sursa de a da pentru algoritmul va fi în mod inevitabil.În contextul în care abonamentul a scris pur și simplu: Noi nu vom folosi apoi informațiile dvs. în cadrul anunțurilor.

Deci, în contextul altuia, le vor folosi oricum.

Sunt și eu curioasă de rezultate:)

Conținut orientat (deși poate că și orientat este prea mult :D )