S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Má tu někdo v portfoliu $CSCO-2.7%?

CSCO

Cisco

CSCO
$48.32 -$1.34 -2.71%

Tento propad přichází po výsledcích, kde byl snížen celoroční výhled tržeb/zisků.

Rád bych slyšel vaše názory - proč/proč ne. Společnost příliš detailně neznám, takže ocením kterýkoliv komentář. Díky!

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Společnost moc zajímavá, kolem 40 USD nákupka by byla moc krásná.

To by bylo téměř 20% dolů, moc se mi tomu nechce věřit, ale kdo ví!

Vše je možné :D je to spíše jen hezká představa pro nás investory.

Společnost neznám, ale už jsem párkrát o této společnosti slyšel. Ten graf vypadá zajímavě a budu se muset na společnost kouknout asi podrobněji.

Mám je nakoupené ale uvažuji že přikoupím protože i podle čísel i podle toho jaké má zázemí atd. Co už tu vlastně bylo řečeno tak se mi ta firma líbí. Nevím jestli bych čekal na 40$ ale už teď si myslím že ta cena není vůbec špatná. 🙂

Tedy cena pod 50$ vám připadá už v pořádku pro nákup.

Podle čísel nevím úplně, kde bych viděl férovou cenu já se řídím více grafem na vysokých TF plus samozřejmě dění v dané firmě a nemyslím si, že je něco co by tu akcii mělo teď, nebo v nejbližší době položit. Takže bych nečekal, že by to mělo propálit support co je od nějakých 43usd, kam se to může dostat osobně si to nemyslím už z te reakce na cca 46.5usd. Nic méně stát se může vše ale pokud nepřijde něco hodně špatného, tak očekávám v budoucnu dále růst nevidím proč by to růst nemělo zatím.. Pokud máte jiný názor budu jen rád a rád za sdílení.. :)

$CSCO-2.7% mám na Watchlistu s tím, že první pozici chci kupovat pokud cena spadne pod 45 USD. Pokud bude klesat dále, určitě přikoupím.

Díky! 5% dolů - to by se mohlo podat.

Cisco jsem kupoval 2020 za velmi slusne ohodnoceni jako jednoho z prvnich zastupcu v IT sektoru, ktery je obecne dost v nelibosti kvuli dotcomu a rostouci konkurenci ve firewalls v podobe Juniper a Palo Alto.

Co se tyce HW, tak tam si drzi stale velmi silnou pozici, ale rekl bych ze vetsinu penez uz investuji hlavne do predplacenych sluzeb a zabezpeceni, rostou hlavne diky akvizicim (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_acquisitions_by_Cisco).

Kupuji zpatky akcie, pravidelne navysuji divi (10y cca +10% rust) maji velmi pekny vyplatni pomer, male dluhy, takze firmy kupuji za hotove.

Ja si nemuzu stezovat, nedavno jsem po casovem testu vybral nejake zisky, takze jestli to bude jeste padat tak to mozna naberu zpatky;)

Díky moc za rozepsání-se! Koukám, že od dotcomu se fakt ta akcie zas tak neposunula... Minimálně ne tolik, kolik by si možná zasloužila. 
Ještě využiju situace a rovnou se zeptám na Váš názor na poslední akvizici Splunk? 28mld není zanedbatelná částka.

Já o té firmě tolik nevím, ale analytici se vesměs vyjadřují pozitivně a Cisco by to inhouse jen těžko vybudovalo, případně by jim konkurence zatím utekla. Pokud by se kvůli tomu tedkom měli zadlužit a ještě platit takové premium tak bych nadšený nebyl, ale takhle to beru jako nutné zlo velkých korporatu.

Podle mého názoru, velká silná společnost. Earnings stále pozitivní, velká kapitalizace, dividenda.  Kamarádka pro ně pracuje :). Cena pod 50usd je fajn. Cena za 40usd by byla lepší :). Společnost jsem nijak nestudoval. Jen občas někde zaslechnu samá pozitiva.

40 USD by bylo krásných. Já byl překvapen vysokými maržemi, které se navíc daří dlouhodobě mírně zvyšovat. Kamarádka má super výhodu! Díky moc!