S&P 500 ^GSPC
5,069.82
-0.16%
Alphabet GOOG
$137.43
-1.91%
Nvidia NVDA
$776.63
-1.32%
Tesla TSLA
$202.04
+1.16%
Apple AAPL
$181.42
-0.66%
Meta META
$484.02
-0.62%
Amazon AMZN
$173.16
-0.22%
Microsoft MSFT
$407.72
+0.06%

Are cineva aici are $CSCO-0.5% în portofoliul lor?

CSCO

Cisco

CSCO
$48.06 -$0.25 -0.52%
1 Day
+0.01%
5 Days
-0.37%
1 Month
-6.16%
6 Months
-13.24%
YTD
-3.84%
1 Year
-1.3%
5 Years
-4.37%
Max.
+62,768.09%

Această scădere vine în urma unor rezultate în urma cărora au fost reduse previziunile privind veniturile și profiturile pentru întregul an.

Mi-ar plăcea să vă aud părerile - de ce/ de ce nu. Nu cunosc compania în prea multe detalii, așa că orice comentariu ar fi apreciat. Vă mulțumesc!


O companie foarte interesantă, în jur de 40 USD la cumpărături ar fi foarte bine.

Asta ar însemna un avans de aproape 20%, nu prea vreau să cred, dar cine știe!

Orice este posibil :D este mai mult doar o idee frumoasă pentru noi, investitorii.

Nu cunosc compania, dar am auzit de această companie de câteva ori. Graficul pare interesant și va trebui să mă uit mai atent la această companie.

Le am cumpărate dar mă gândesc să mai cumpăr și altele pentru că și după cifre și după ce trecut are etc. Ce s-a spus aici este că îmi place compania. Nu știu dacă aș aștepta 40 de dolari dar deja cred că prețul nu e rău deloc. 🙂

Astfel, un preț sub 50 de dolari pare deja bun pentru a cumpăra.

În funcție de cifre, nu știu exact unde aș vedea un preț corect, mă ghidez mai mult după graficul de la nivelul ridicat al TF, plus, desigur, evenimentele din cadrul companiei și nu cred că există ceva care ar trebui să scadă acțiunile acum sau în curând. Așadar, nu m-aș aștepta să treacă de suportul care este de la aproximativ 43 USD, unde personal nu cred că mai poate ajunge de la această reacție până la aproximativ 46,5 USD. Orice altceva mai puțin se poate întâmpla, dar dacă nu apare ceva foarte rău mă aștept la o creștere în continuare în viitor nu văd de ce nu ar trebui să crească deocamdată... Dacă aveți o opinie diferită voi fi doar fericit și bucuros pentru partajare... :)

Am cumpărat Cisco în 2020 la o evaluare foarte bună, fiind unul dintre primii reprezentanți în sectorul IT, care este în general destul de nemulțumit de dotcom și de concurența tot mai mare în domeniul firewall-urilor sub forma Juniper și Palo Alto.

În ceea ce privește HW, ei încă dețin o poziție foarte puternică acolo, dar aș spune că majoritatea banilor lor sunt deja investiți în principal în servicii preplătite și securitate, în creștere în principal datorită achizițiilor (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_acquisitions_by_Cisco).

Ei răscumpără acțiuni, măresc în mod regulat divi (10 ani aproximativ +10% creștere), au o rată de plată foarte bună, datorii mici, astfel încât cumpără companii pentru numerar.

Nu mă pot plânge, am luat recent niște profituri după un test de timp, așa că dacă va continua să scadă s-ar putea să o iau înapoi;)

Mulțumesc mult pentru detalii! Văd că acțiunile nu s-au mișcat prea mult de la dotcom... Cel puțin nu atât de mult pe cât ar merita.
O să profit de situație și o să vă cer părerea despre ultima achiziție Splunk? 28 de miliarde de euro nu este o sumă nesemnificativă.

Nu știu prea multe despre companie, dar analiștii sunt în general pozitivi, iar Cisco ar avea dificultăți în a construi acest lucru în interiorul companiei, altfel concurența ar fi fugit de ei deocamdată. Dacă ar trebui să se îndatoreze pentru asta acum și să plătească în continuare o astfel de primă, nu aș fi încântat, dar în acest fel o văd ca pe un rău necesar al marilor corporații.