S&P 500 ^GSPC 5,064.2 +0.91%
Nvidia NVDA $858.11 +3.34%
Amazon AMZN $184.72 +3.20%
Apple AAPL $173.03 +2.20%
Alphabet GOOG $168.46 +1.75%
Microsoft MSFT $397.84 +0.73%
Meta META $441.68 +0.57%
Tesla TSLA $180.02 +0.02%

Amazon přichází s další inovací, která požene cenu akcie vzhůru

Jakožto milovníka akcií Amazonu $AMZN+3.2% jsem rád za každou dobrou zprávu, která přijde. Amazon ke dnešnímu dni zveřejnil, že bude rozšiřovat výhody pro nákupy s Prime. Na první pohled je to nicneříkající, ale níže si to společné rozebereme a řekneme si, co očekávat od této nové nebo spíše zlepšené služby.

Dnešní článek bude zaměřen především na inovace a potenciál růstu.

Jak jsem zmínil na začátku, akcie Amazonu $AMZN+3.2% držím dlouhodobě a proto se zajímám o každé dobré i špatné zprávy od této společnosti. Ještě před očekávaným splitem akcií, který rozhodně požene cenu výš, můžeme očekávat další inovaci, která může popohánět zisky společnosti na další level.

O co se jedná?

Co si budeme nalhávat, $AMZN+3.2% je vynikající ve své oblasti a takřka bezkonkurenční, je až fascinující, že přichází s pravidelnými inovacemi.

  • $AMZN+3.2% spustila novou službu Buy with Prime, která umožňuje obchodníkům třetích stran využívat rozsáhlou přepravní a logistickou síť Amazonu $AMZN+3.2% k plnění objednávek na svých vlastních stránkách a zároveň apelovat na více než 200 milionů zákazníků Amazonu Prime.

Rozšířené nákupní výhody pro členy programu Prime

Nákup s Prime umožní členům Prime nakupovat přímo z internetových obchodů a od obchodníků s důvěryhodným zážitkem, který očekávají od Amazonu - včetně rychlého doručení zdarma, bezproblémového zážitku z pokladny a bezplatného vrácení způsobilých objednávek. Při nakupování ''nakupuj s Prime'' je pokladna jednoduchá a pohodlná. Členové Prime budou používat platební a přepravní informace uložené na jejich účtu Amazon a po zadání objednávky obdrží včasná oznámení o odeslání a doručení.

Nový způsob, jak mohou obchodníci rozvíjet své internetové obchody

"Již více než 20 let dáváme malým a středním podnikům příležitosti k růstu," řekl Peter Larsen, viceprezident Amazonu pro Buy with Prime. "Umožnit obchodníkům nabízet výhody nakupování Prime ve svých vlastních internetových obchodech přímo ke spotřebitelům je vzrušujícím dalším krokem v našem poslání pomáhat obchodníkům všech velikostí rozvíjet své podnikání - ať už na Amazonu nebo mimo něj. Díky tomu, že zákazníci nakupují přímo z internetových obchodů a od obchodníků, umožní buy with Prime obchodníkům budovat vztahy se zákazníky a loajalitu ke značce a zároveň nabízet výhody pro konverzi, jako je rychlá doprava zdarma. "

Očekávám, že tyto inovace opět ocení řada uživatelů a investorů, kteří Prime využívají, to by se mělo v nejbližší době podepsat i na ziscích společnosti.

  • Pokud se novinky a služby uchytí společně s očekávaným splitem akcií, tak se absolutně nebojím říct, že by zde mohl být velice úspěšný rok pro společnost $AMZN+3.2%. Už stávající služby a dobrá monetizace dělají z $AMZN+3.2% generátor příjmů, který jen tak něco nezastaví. Pokud půjde vše dobře, tak očekávám zakončení roku klidně s 15-20% navrch.
  • Na internetu jsem našel dokonce predikce, kde se říká, že $AMZN+3.2% může vyrůst až o 73% v příštích pár letech.

Amazon se řídí čtyřmi principy: posedlostí zákazníkem spíše než zaměřením na konkurenci, vášní pro vynálezy, závazkem k provozní dokonalosti a dlouhodobým myšlením. Amazon se snaží být společností nejvíce zaměřenou na zákazníka na Zemi, nejlepším zaměstnavatelem na Zemi a nejbezpečnějším místem pro práci na Zemi. 

  1. Máme zde nějaké investory, kteří drží akcie $AMZN+3.2%?
  2. Co říkáte na novinky?
  3. Bude $AMZN+3.2% dominantní i nadále?

 

Upozorňuji, že se nejedná o finanční poradenství. Každá investice musí projít důkladnou analýzou.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @pb2205 má karmu 711 a je členem této komunity od 23/11/2021. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Těším se na split, nákup za nízké ceny bude dobrý posun pro společnost a investory...

Také se na split těším. Ve vzduchu však visí jeden otazník, bude lepší nakupovat akcie teď a nebo až po splitu?

Amazon byl, je a bude generátor peněz. Obdivuji Bezose, za tu obří práci a čas, který odvedl pro společnost a uděll z ní to čím je dnes..

Přesně tak, každý neustále Elon sem, Elon tam. Ale málokdo mluví o úspěchu Bezose a strůjce této giga společnosti.

Amazon $AMZN+3.2% je skvělá bezkonkurenční stálice s mnoha zdroji příjmů. Za mě je to skvělá dlouhodobá investice.