S&P 500 ^GSPC 5,071.63 +0.02%
Tesla TSLA $162.13 +12.06%
Nvidia NVDA $796.77 -3.33%
Amazon AMZN $176.59 -1.64%
Apple AAPL $169.02 +1.27%
Alphabet GOOG $161.10 +0.74%
Meta META $493.50 -0.52%
Microsoft MSFT $409.06 +0.37%

Take-Two Interactive Software $TTWO+0.8%, haideți să discutăm un mic, posibil sfat

Vreau să vă împărtășesc astăzi un pont despre această companie. Dar cu siguranță nu luați acest lucru ca pe o recomandare, ci doar ca pe o opinie, o speculație. Compania, care este implicată în industria jocurilor de noroc, este faimoasă în principal pentru o piesă de joc pe care probabil orice jucător o cunoaște, și anume (GTA) Grand Theft Auto.

Nu știu mai multe despre această companie, bineînțeles că industria jocurilor de noroc m-a afectat și pe mine în viața mea, dar singurul lucru care m-a mișcat să îi fiu fidel câțiva ani a fost World of Warcraft al celor de la Blizzard, care acum este înghițit de Microsoft.

Înapoi la $TTWO+0.8%. În ultimele săptămâni am început să aud în jurul acestei companii datorită continuării jocului GTA, acum cu numărul de serie 6, care se va lansa. Nu știu despre seria precedentă, dar chiar atât de mult se vorbește despre ea acum, deoarece se vorbește despre o trilogie GTA care va apărea pe Netflix începând cu 14 decembrie. Mai mult, conform informațiilor de pe site, vom asista mâine, 5 decembrie, la prezentarea jocului, lucru confirmat de reprezentanții Rockstar Games pe platforma X.

TTWO
$142.83 $1.11 +0.78%

De la 1 noiembrie și până acum, compania a înregistrat o creștere frumoasă de 17,96%. Sunt sigur că această știre este deja cotată, dar sunt încă multe lucruri pe care nu le știm, așa că luna aceasta, când se așteaptă ca jocul și viitoarea trilogie să fie dezvăluite pe Netflix, mă gândesc că aceasta ar putea fi o oportunitate interesantă de a face și ceva bani. 💰

Dar voi, este cineva care este mai interesat de această companie de jocuri? 😊


Arată grozav. Este sustenabil pe termen lung?Adică, ce noutăți vor apărea acum, care sunt planurile de viitor, care va fi principala lor forță motrice. Presupun că diverse inovații în materie de jocuri, poate chiar VR, dar nu știu prea multe despre planurile lor.

Înțeleg ce vrei să spui și din păcate nu am nicio idee, eu doar speculez și sunt mai mult un fel de swing trade, genul ăsta de jocuri pe care le fac nu mă interesează deloc și vreau doar să fac profit din această știre.

Sună grozav. Îți încrucișez degetele că valorează un bănuț frumușel:)