S&P 500 ^GSPC 5,071.63 +0.02%
Tesla TSLA $162.13 +12.06%
Nvidia NVDA $796.77 -3.33%
Amazon AMZN $176.59 -1.64%
Apple AAPL $169.02 +1.27%
Alphabet GOOG $161.10 +0.74%
Meta META $493.50 -0.52%
Microsoft MSFT $409.06 +0.37%

A BlackRock és annak intézkedései ... $BLK-0.5%

Barátaim, legyen egy kis véleményünk erről a vállalatról. Valószínűleg mindannyian ismerjük, ez egy óriás a maga nemében, és bár mi elsősorban és csak egy részvényportál vagyunk, mint befektető ebben a cégben, a kriptovilághoz való kapcsolódás jövőbeli lépései és az ETF-tervek nagy hatással lehetnek és véleményem szerint nagy hatással lesznek rá.

A BlackRock tervezett tőzsdén kereskedett alapja (ETF) egy olyan stratégiai lépéssel, amely jelentős lépést jelent a kriptopénz befektetési tájkép fejlődésében, döntő lépést tett. Az "IBIT" szimbólumnak az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez (SEC) hétfőn benyújtott módosított S-1-es bejelentésében való megadása aláhúzza a vállalat azon szándékát, hogy belépjen a növekvő kriptopénzpiacra.

Ez a bejelentés, nem puszta formalitás volt, hanem egy jelentős fejlemény, amely az alap létrehozásának és visszaváltásának szerves mechanizmusát helyezte a középpontba. Jelzésértékű, hogy a legutóbbi felülvizsgálat egy "készpénz-visszatérítési modellt" javasol, amelyről elemzők és iparági szakértők már spekuláltak. "A Tröszt folyamatosan bocsát ki és vált vissza kosarakat" - vázolja a dokumentum a kulcsfontosságú működési folyamatot. A hangsúly az elsősorban készpénzalapú tranzakciókon van. Ugyanakkor érdekes lehetőség van egy "természetbeni" visszaváltási folyamatra, a szabályozói jóváhagyás függvényében, ez a pont megőrzi az ETF működési keretének bizonyos fokú rugalmasságát. A BlackRock $BLK-0.5% nyilvánvalóan a készpénzalapú visszaváltási modell mellett döntött, ami a folyamatban lévő megfontolások összefüggésében jó lépésnek tűnik, és potenciálisan átmeneti megoldást jelent, miközben nyitva hagyja az ajtót a "természetbeni" visszaváltási modell előtt. A két modell - készpénzes és természetbeni - közötti különbség a portfóliókezelésen és a bitcoinok kezelésén alapul. A BlackRock, rugalmasságra törekszik az ETF-eken belüli eszközkezelésben. A SEC azonban úgy tűnik, hogy az előbbi, a készpénzes modell felé hajlik, amely a visszaváltási kérelemre a bitcoinállományok azonnali értékesítését írja elő, amely folyamatot a hagyományos üzleti gyakorlatnak jobban megfelelőnek tekintik.

BLK
$762.80 -$3.82 -0.50%

A BlackRock karácsony előtti, készpénzes visszaváltási modellre való áttérése a működés racionalizálására irányuló proaktív lépésnek tekinthető, amely a szabályozási preferenciáknak való megfelelés szándékát mutatja, ugyanakkor teret hagy a jövőbeni esetleges kiigazításoknak.

Ön hogyan látja ezt a változást? 😊 A részvények tulajdonosa vagyok, és jelenleg 26%-os emelkedésen vagyok, és a vállalat még mindig elég messze van a csúcsoktól. Személy szerint én ezt pozitívumként értékelem. Én részvénybefektető vagyok, de a kriptovaluták itt vannak, és a digitális eszközök szerintem előre fognak menni. Másrészt, még mindig sok az ismeretlen és sok projekt végzetes véget ér, így remélem, hogy jól fogják fel és ez nem árt nekik semmilyen módon. 😊


No comments yet