S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Vesměs jsou populární eToro, T212 a XTB.

Jako brokera používám XTB a jsem se vším velice spokojený. Pro nákup českých akcií používám FIO.

Definitivně pro začátečníky je to Trading 212. 
XTB je hnusné. IBKR je moc složité a spíše pro zkušené. Zároveň je nutná rezerva…
Degiro je drahé. Revolut ještě dražší… :)

POužívam Lynx lebo je dozorovaný NBS. Nedávnej minulosti som prišiel occa  2 500 € od jedneho cyperského brokera ktorý nebol dozorovaný NBS a nerad by som to opakoval. XTB je tiež v poriadku najmä na zaťiatku investovania lebo mám frakčné akcie.

nebyl ten kyperský broker T212? :D

Mám T212, Degiro, Revolut a XTB, za mě nejlepší XTB díky české podpoře, Degira se chci zbavit, nějak se mě nelíbí

Mám Degiro a na akcie je co se týče poplatků daleko levnější než XTB nebo Etoro. Je důležité si porovnat i spread, jelikož si obchodníci nechávají drobné a dávají nám horší kurz. IB je kromě pár vybraných akcií velmi drahé. XTB má zase poplatky za objem. Za mne Degiro, i když zdražilo, je nejvýhodnější.

Ahoj, nejvíce využívám XTB, Interactive brokers a FIO na české tituly.

Ahoj, já používám Trading212, mají docela solidní podmínky, a hlavně v dobách kdy jsem začínal jsem sledoval lidi co promovali tohoto Brokera, mají i docela pěkně pojištěné vklady, a navíc aplikace je uživatelsky příjemná, a navíc je možnost kupovat pouze "kousky" akcií. Také je tam možnost udělat si vlastní pie investovat podle něho automaticky. Celkově sem s tímhle brokerem spokojený, akorát nenabízí všechny trhy, jako třeba Pražskou burzu. Pak vím že je velmi dobré XTB o kterém sem přemýšlel že tam přejdu i díky možnosti nakupovat na pražské burze, ale tam nelze kupovat u všech akcií "kousky" akcií, ale pouze u těch dražších což mě osobně nevyhovuje. Zase další možná výhoda XTB je že mají sídlo v ČR což u T212 není. Každopádně ani jednou aplikací neuděláš chybu si myslím. Navíc jak už tu někdo napsal, T212 dává možnost si přivydělávat affiliate programem a ty částky nejsou špatné. Pokud budete chtít, pošlu vám zvací odkaz na T212. Přeji hezký den.

Ahoj Richarde, já mám T212 a jsem maximálně spokojená. Poplatky jsem myslím do 100tisíc myslím neplatila a teď již platím za vklady, ale je to pohoda 0,7 % poplatek z vložené částky. A teď mi tam už půl měsíce chodí na účet nějaké halíře do plusu jako nějaký úrok od nich. Pak mám na ETF Degiro a z toho mám hrůzu :-D, ale mám to tam a dá se to. Jen mám poznámky, jak to udělat :-D, ale já mám poznámky úplně na všechno, takže já jsem asi zbytečně bláznivá a vyděšená z nových věcí než si to zažiju.

Partner

Pokud vložíte částku přes CFD účet a poté převedete peníze na účet Invest, tak se zbavíte poplatku za vklad. :))

Nerozumím řeči vašeho kmene :-D. Někde jsem se dočetla, že když vložím převodem na T212, tak jsou pak poplatky za převod měny a v podstatě to vyjde nastejno. Proto vládám přes kartu s tím poplatkem. Mají to tam hned a hned můžu nakoupit. Ale to co píšeš, tak jsem úplně mimo :-D

Přesně tak👍

Sám používám trading212 už jen kvůli tomu, že dokážu pozvat dost lidí za měsíc a tak mi to pomáhá s budováním portfolia, mají tam akci kdy můžeš za registraci získat akcii zdarma až do 2500,- samozřejmě že ta nejvyšší částka málo kdy bývá realitou, pokud by si měl zájem zde máš kód: 11RNy3FVwp