S&P 500 ^GSPC
4,975.57
-0.60%
Nvidia NVDA
$694.52
-4.35%
Tesla TSLA
$193.76
-3.10%
Amazon AMZN
$167.08
-1.43%
Apple AAPL
$181.56
-0.41%
Meta META
$471.75
-0.33%
Microsoft MSFT
$402.79
-0.31%
Alphabet GOOG
$142.20
+0.31%

Pe Mickey Mouse, probabil că nu-l vom mai vedea doar în desene animate, deoarece Disney îi încetează drepturile de autor.

În ultima vreme am văzut destul de multe știri despre $DIS-1.9% pe internet. Șoricelul din desenele animate cu care a crescut această companie nu va mai avea drepturile sale, astfel încât oricine altcineva îl poate folosi fără să ceară companiei sau să le plătească ceva. 🐭

Cel mai faimos personaj Disney va fi redesenat. Și nu este frumos, în opinia mea. Pentru mine, această figurină rămâne în continuare un simbol al copilăriei. Compania a pierdut anul acesta protecția drepturilor de autor asupra unei versiuni timpurii a lui Mickey Mouse, dându-le creatorilor de filme și jocuri video șansa de a reimagina rozătorul familiei - mai ales ca un ucigaș. Acești Mickey nu ar putea trece de porțile Regatului Magic.

DIS

Disney

DIS
$109.44 -$2.16 -1.94%
1 Day
-1.94%
5 Days
-2.58%
1 Month
-7.88%
6 Months
-19.25%
1 Year
-29.02%
YTD
-10.09%
5 Years
-27.92%
Max.
+85,995.92%

Această informație nu a întârziat să apară și deja mințile regizorilor și creatorilor de jocuri video evocă tot felul de idei despre cum să-l reimagineze pe șoricel. Iată un exemplu. Steven LaMorte, producător și regizor, a declarat că lucrează la un film fără titlu care va fi filmat în această primăvară la New York și va fi lansat în cursul acestui an. Acțiunea se petrece pe un vapor care este atacat de navetiști de ceea ce LaMorte numește un "șoarece misterios, vicios și ucigaș".

Ucigașii faimoși pot ajuta la câștigarea publicului, a declarat Rhys Frake-Waterfield, regizorul filmului "Winnie the Pooh: Blood and Honey".

Valoarea de șoc ajută, de asemenea,. "În cazul lui Winnie the Pooh, el este atât de prietenos și dulce", a spus Frake-Waterfield. "Este un contrast uriaș să îl vezi cum apucă pe cineva de cap și îl înjunghie în ochi".

Continuarea, "Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2", va apărea în martie cu un alt personaj care a intrat în sfera publică în acest an: Tigger, prietenul lui Pooh. Tigrul săltăreț va ucide, de asemenea, oameni, a spus Frake-Waterfield.

Sunt filme de groază cu buget redus, așa că pentru mine sunt doar filme plictisitoare, imposibil de urmărit, pe care eu personal nu le-aș pune să îmi omor timpul. Desigur, aceasta este părerea mea, iar pentru mulți poate fi un contrast grozav, iar destui oameni pe care îi citesc și spun că poate ajuta la aducerea la viață a acestor personaje și poate contribui la publicitatea companiei.

În timp ce oricine îl poate folosi pe Mickey din "Steamboat Willie" (celebrul și prima apariție în filmul alb-negru "Steamboat Willie" din 1928, împreună cu prietena sa Minnie Mouse, a cărui versiune timpurie este acum, de asemenea, în domeniul public), Disney deține marca comercială a mascotei sale, ceea ce înseamnă că firmele nu pot încerca să păcălească oamenii să creadă că filmele, emisiunile sau jocurile lor reimaginate provin de la Disney, a spus Jenkins. Disney a refuzat să comenteze proiectele care au fost anunțate, dar a precizat într-o declarație că va continua să protejeze versiunile mai moderne ale lui Mickey Mouse, "la fel cum va lucra pentru a se proteja împotriva confuziei consumatorilor cauzate de utilizarea neautorizată a lui Mickey și a altor personaje emblematice ale noastre".

Ce părere aveți despre această schimbare? 😊...bineînțeles că acest lucru poate fi înțeles în diferite moduri, pot apărea idei interesante, o mulțime de oameni creativi sunt liberi să lucreze cu personajul Mickey, pe de altă parte, în aceste vremuri în care violența este deja atât de des întâlnită, mi se pare păcat să tragem și acest personaj în asta.


Sunt curios ce va ieși din asta pentru alți creatori,în ceea ce privește stocul nu simt că va afecta ceva fundamental

Am citit undeva o analiză în acest sens și nu ar trebui să fie așa.

Dar nu se știe niciodată :D

Chiar nu-mi va plăcea să văd ce vor face alte studiouri/companii cu acest personaj.

De acord, suntem noi doi, așa cum am scris, nu sunt fanul a ceea ce va apărea acum ca "bârfă"

Au scris "versiuni timpurii", adică alb-negru, sau la ce se referă toate astea nu înțeleg cumva. Ca și cum dacă drepturile de culoare sunt aplicate constant la culoare și nu la alb-negru, sau dacă este complet lipsit de drepturi, dar nu ar scrie "versiune timpurie". 😃 Voi ce părere aveți ?

Retrag ce am spus, știu deja că versiunea modernă nu este afectată 🙂 "În timp ce drepturile de autor pentru versiunea mai veche a personajului au expirat, Disney a reamintit publicului că versiunile moderne nu sunt afectate"

Da, da, așa este. Ei încă mai au drepturile asupra versiunii moderne, dar nu știu, mi se pare ciudată diferența dintre versiunea veche și cea modernă, doar că Mickey este unul pentru mine, poate doar în unele moduri foarte asemănătoare, nu știu. Îl știu doar din copilărie, acum e mai mult legat de Marvel, vom vedea ce înseamnă în continuare, oricum mi s-a părut unul dintre evenimentele majore de aceea l-am menționat aici. 😊

Este păcat și probabil că se va întâmpla ca acest personaj să apară în filmele de groază. Sincer, este o adevărată rușine și nu-mi place să văd acest personaj schimbându-se.

Așa este, suntem la fel. Nici mie nu-mi place, nu se potrivește cu asta și ce credeți că ar putea face pentru finanțele companiei și prețul acțiunilor?

Este exact ceea ce cred eu că nu ar trebui să afecteze finanțele și prețul acțiunilor.

În rest, bucurați-vă de vacanță. În ce țară ați zburat?

Este păcat și probabil că se va întâmpla ca acest personaj să apară în filmele de groază. Sincer, este o adevărată rușine și nu-mi place să văd acest personaj.