S&P 500 ^GSPC
5,069.82
-0.16%
Alphabet GOOG
$137.43
-1.91%
Nvidia NVDA
$776.63
-1.32%
Tesla TSLA
$202.04
+1.16%
Apple AAPL
$181.42
-0.66%
Meta META
$484.02
-0.62%
Amazon AMZN
$173.16
-0.22%
Microsoft MSFT
$407.72
+0.06%

BITCOIN ȘI CREȘTEREA POTENȚIALĂ A PREȚULUI

După un deceniu de respingere, Comisia americană pentru valori mobiliare și burse (SEC) este pe cale să se pronunțe cu privire la tranzacționarea fondurilor tranzacționate la bursă (ETF) de bitcoin. Dacă va fi aprobat, ETF-ul va fi oferit de 13 companii, inclusiv BlackRock.

În plus, investitorii așteaptă cu nerăbdare viitoarea înjumătățire a bitcoin, care a determinat creșteri semnificative ale prețurilor în trecut. Graficele publicate de Ali arată că înjumătățirile din trecut au dus la salturi ale prețurilor de peste 6.000% și, respectiv, 400%.

Nu sunt un mare fan al criptomonedelor, dar aștept cu nerăbdare cel puțin călătoria Bitcoin din acest an, ce părere aveți despre viitorul apropiat al acestei criptomonede?


Sunt foarte interesat și aștept cu nerăbdare să văd cum merge, nu în ultimul rând pentru că am început să investesc în BTC înainte de începutul noului an.

Oh, grozav, e foarte asemănător.

Cool :D

"Nu sunt un mare fan al criptomonedelor, dar anul acesta chiar aștept cu nerăbdare să merg cel puțin pe ruta Bitcoin."

Nu prea înțeleg acest lucru. De exemplu, eu nu sunt un fan al altcoins, așa că nu mă interesează prețul lor ;) te interesează ca prețul să crească sau ești curios dacă va ajunge la zero sau care este mai exact interesul tău în acest sens (dacă nu deții criptomonede)?

Întotdeauna am fost mai interesat de acțiuni și companii (îmi place să citesc rapoarte de companie, declarații de venit, planuri de companie în care pot vedea rezultate tangibile și activitatea companiilor. Datorită acestui lucru și a știrilor macroeconomice, se poate evalua când merită/nu merită să investești în companii).

Nu văd acest lucru cu criptomonedele în ansamblu, dar le urmăresc în continuare în interesul meu, deoarece mă interesează în primul rând câștigurile. Nu-mi plac criptomonedele mici, dar văd puterea pieței și oportunități interesante în bitcoin și ETH, de exemplu, așa că sunt interesat de evoluția din acest an (sincer mă aștept la o apreciere interesantă și mă gândesc să deschid o poziție pe termen mai lung.) De asemenea, având în vedere știrile interesante pe care le menționez în articol, de exemplu.

Mulțumesc pentru răspuns, acum mi-e mai clar. Dacă îmi permiteți să vă sfătuiesc, m-ar interesa mai mult de ce să dețin BTC indiferent de prețul său. Atunci se este mai bine pregătit pentru volatilitatea ridicată și veștile proaste.