S&P 500 ^GSPC 5,234.01 +0.38%
Nvidia NVDA $904.94 +1.97%
Alphabet GOOG $169.34 -1.31%
Tesla TSLA $170.80 -0.68%
Microsoft MSFT $414.86 +0.62%
Amazon AMZN $188.90 -0.32%
Apple AAPL $184.18 -0.08%
Meta META $475.48 +0.01%

Bouchejte šáňa boyz, we did it $BTCUSD-0.2% . Pro Grayscale W jak blázen.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Já si myslím že to vyvolá jen fomo na nalákání lidí a velcí hráči až uvidí pro svůj kapitál prostor tak to začnou prodávat aby vzali zisk a vystrasili tak retail zas na druhou stranu... Prostě tak jak btc funguje pořád..😃 já mám v crypto už jen malé investice které čekám až se dostanou někam na zajímavý zisk a hodím je do akcií také podle mě na krypto celkem ujel vlak možná kdyby se to spojilo s AI tak by to nějakou raketu u něčeho dát mohlo. Ale to je asi daleka budoucnost..

Tak kdo už je dollarovej milionář ? :DD Já rozhodně ne teda :D

https://www.sec.gov/news/statement/gensler-statement-spot-bitcoin-011023

"Though we’re merit neutral, I’d note that the underlying assets in the metals ETPs have consumer and industrial uses, while in contrast bitcoin is primarily a speculative, volatile asset that’s also used for illicit activity including ransomware,[4] money laundering,[5] sanction evasion,[6] and terrorist financing.[7]

While we approved the listing and trading of certain spot bitcoin ETP shares today, we did not approve or endorse bitcoin. Investors should remain cautious about the myriad risks associated with bitcoin and products whose value is tied to crypto.[8]".

Timto ublizeneckym komentarem Gensler jasne potvrdil, ze ten kdo vyucoval na MIT o BTC je davno pryc a misto nej zbyla jen loutka, co slouzi Elizabeth Warren a veril, ze dostane teple ministerske kreslo.

Uplne jinak pak vyzniva prohlaseni Hester M. Peirce: https://www.sec.gov/news/statement/peirce-statement-spot-bitcoin-011023 kde priznava, ze SEC v podstate nedelala svou praci.

Nemám vlastně jasno v tom, proč by Grayscale tím ETF něco získal? Měl na tom krásné feecka, na US trhu téměř monopol a prošlapal cestu mnohem větším rybám, které si můžou dovolit na BTC spot ETF klidně prodělávat když to k jejich ostatním produktům přivede novou generaci místo boomeru. Hráli to na to, že budou na nějakou dobu jediný schválený fond?

Získal úplně ne, tím W jsem myslel to, že kdyby Grayscale před časem neporazil SEC u soudu tak dneska nejspíš ETF nemáme a všechny by byly zamítnuté.

Prý je to zase stažené. Zdroj?