S&P 500 ^GSPC
5,069.82
-0.16%
Alphabet GOOG
$137.43
-1.91%
Nvidia NVDA
$776.63
-1.32%
Tesla TSLA
$202.04
+1.16%
Apple AAPL
$181.42
-0.66%
Meta META
$484.02
-0.62%
Amazon AMZN
$173.16
-0.22%
Microsoft MSFT
$407.72
+0.06%

Evoluțiile bursiere de astăzi!📈

Acțiunile americane au câștigat astăzi. Indicele S&P 500 se îndreaptă spre un nou maxim istoric, rezultatele optimiste ale companiilor din domeniul tehnologiei, inclusiv Netflix, susținând speranțele pentru o creștere record continuă. Microsoft stabilește și ea noi maxime istorice!

În cursul tranzacțiilor, indicele a adăugat Indicele S&P 500 0,7 % pentru a construi pe noul maxim de închidere de marți. Indicele Dow Jones Industrial Average a indicat o revenire la câștiguri prin creșterea de aproximativ 0,3 %., în creștere cu peste 100 de puncte.

Acțiunile din domeniul tehnologiei au avut o evoluție bună, indicele Nasdaq Composite a crescut cu aproximativ 1,2%. după ce rezultatele trimestriale aleNetflix $NFLX 📺 au ajutat la conturarea unei imagini pozitive pentru consumatori. Acțiunile gigantului de streaming au înregistrat o creștere de până la 14%.prin depășirea așteptărilor în ceea ce privește numărul de abonați.

Optimismul cu privire la revenirea industriei cipurilor și la proliferarea tehnologiilor alimentate de inteligența artificială a luat amploare datorită unor vești importante de la producătorul de cipuri ASML $ASML ⚙️a gigantul software SAP $SAP.

Tesla $TSLA va capta atenția celor mai mulți investitori în această seară, anunțându-și rezultatele după închiderea piețelor. Atenția se îndreaptă spre livrări, în condițiile în care producătorul de mașini electrice se confruntă cu provocări pe o piață competitivă, în special în China. 🚗

Valoarea de piață a Microsoft $MSFT a depășit miercuri pentru prima dată trei trilioane de dolari, ceea ce înseamnă o conversie de 68,3 trilioane de coroane. 🖥️

Deși în acest moment ne interesează mai ales rezultatele giganților, care, după cum puteți vedea, trag după ei întreaga piață. Următoarea sesiune va aduce, de asemenea, informații importante Reuniunea Fedunde vom afla ce se va întâmpla cu ratele dobânzilor.

Producția economică atinge cel mai ridicat nivel din ultimele șapte luni - chiar înainte de prima lectură de joi PIB pentru al patrulea trimestru și a publicării de vineri a inflației PCEcare Fed urmărește îndeaproape. 📈

Cum vi se pare începutul anului 2024 până acum?


No comments yet