S&P 500 ^GSPC
4,981.84
+0.13%
Nvidia NVDA
$674.72
-2.85%
Alphabet GOOG
$143.84
+1.15%
Amazon AMZN
$168.59
+0.90%
Meta META
$468.03
-0.68%
Tesla TSLA
$194.77
+0.52%
Apple AAPL
$182.32
+0.42%
Microsoft MSFT
$402.18
-0.15%

Здравейте, инвеститори и семейство Булиос!

След две седмици се завърнах от пътуването си до остров Мадейра, който прекосих кръстопътно, и най-накрая ще се върна към общуването с вас тук. Не взех нищо със себе си, защото исках да се изключа от всичко, нито пък да следя фондовия пазар и света на инвестициите в продължение на 14 дни. Нека направим малка рекапитулация.

Разбира се, не съм забравил за представянето на тази страхотна група. 👍

Както и да е, тази година все още не съм докосвал портфейла и като цяло съм малко назад в новинарските събития, ще наваксам всичко постепенно през следващата седмица. Откакто ме няма, наблюдавам, че сме достигнали нов АТН при индексите, което е доста интересно, лично аз не очаквах това да се случи сега, така че какво ще видим, когато лихвите наистина започнат да падат? ...

На следващо място, само набързо прегледах сайта досега, много ми харесва, че продължавам да виждам нови лица тук и там и групата ни се разраства. Така че ще ми отнеме известно време, за да премина през всичко, но е много положително. Забелязах, че е поискала и създала анкета за събирането. После забелязах и на анкетата откъде кой е. Радвам се, че това се разбра, аз вече говорих за това миналата година и искам само да кажа, моля ви, дръжте се, хора, със сигурност ще се съберем. 😊 С удоволствие ще се заема с това, тъй като вече повече от един човек поиска това, в контакт съм с Милан и ще се разберем, ще го планираме. 👍 И аз имам някои идеи, така че всички от различните региони да могат да дойдат и да си поговорят.

Добре, приятели, сега ми предстои още работа, но постепенно с нетърпение очаквам отново да коментирам с вас, а и ще започна да добавям по малко.

Засега ще се радвам, ако ми споделите в коментарите как започна тази инвестиционна година за вас, какви бяха портфейлите ви за месец януари и най-важното, да ми кажете как се чувствате в ситуацията, какви важни неща се случиха? 😊 ...Знам, че сега предстои сезонът на отчетите, който ще бъде много интересен, а на 31 януари, мисля, че ще се проведе срещата, изявлението на Фед. Така че очаквам някаква тази повишена волатилност.


No comments yet