S&P 500 ^GSPC
5,088.8
+0.03%
Tesla TSLA
$191.97
-2.76%
Apple AAPL
$182.52
-1.00%
Meta META
$484.03
-0.43%
Nvidia NVDA
$788.17
+0.36%
Microsoft MSFT
$410.34
-0.32%
Amazon AMZN
$174.99
+0.23%
Alphabet GOOG
$145.29
-0.02%

Üdvözlöm a befektetőket és a Bulios családot!

Két hét után visszatértem a Madeira szigetén tett utazásomról, amelyet keresztbe-kasul bejártam, és végre visszatérhetek az itteni kommunikációhoz. Nem vittem magammal semmit, mert ki akartam kapcsolni mindenből, és 14 napig nem követtem a tőzsdét és a befektetési világot sem. Csináljunk egy kis összefoglalót.

Természetesen nem felejtettem el képviselni ezt a nagyszerű csoportot. 👍

Egyébként idén még nem nyúltam a portfólióhoz és összességében kicsit le vagyok maradva a hírügynökségi történésekkel, a következő héten fokozatosan mindent bepótolok. Amióta nem vagyok itthon, figyeltem, hogy új ATH-t értünk el az indexekben, ami elég érdekes, én személy szerint nem számítanék rá, hogy ez most megtörténik, akkor mit fogunk látni, ha a kamatok tényleg elkezdenek csökkenni? ...

Ezután csak gyorsan átfutottam az oldalt eddig, nagyon tetszik, hogy folyamatosan új arcokat látok itt-ott, és a csoportunk növekszik. Szóval eltart egy darabig, amíg mindent átnézek, de ez nagyon pozitív. Észrevettem , hogy kérdezett és létrehozott egy szavazást az osztálytalálkozóval kapcsolatban. Aztán kiszúrtam a szavazáson azt is, hogy ki honnan jött. Örülök, hogy ez megfogott, már tavaly is beszéltem erről, és csak azt szeretném mondani, hogy kérem, tartsatok ki emberek, biztosan összejövünk. 😊 Örömmel vállalom, hiszen már többen is kérték ezt, Milánnal felvettem a kapcsolatot és majd kitaláljuk, megtervezzük. 👍 És van néhány ötletem, hogy a különböző régiókból mindenki eljöjjön és beszélgessünk.

Oké barátaim, most még több munka áll előttem, de fokozatosan várom, hogy újra kommentelhessek veletek, és elkezdek majd én is hozzátenni egy kicsit.

Egyelőre örülnék, ha a hozzászólásokban tudnátok nekem üzenni, hogyan indult számotokra ez a befektetési év, milyen volt a portfóliótok januárban, és ami a legfontosabb, tudassátok velem, hogyan érzitek a helyzetet, milyen fontos dolgok történtek? 😊 ...Tudom, hogy most jön az eredményszezon, ami nagyon érdekes lesz, és január 31-én, azt hiszem, a Fed ülése, a Fed nyilatkozata. Szóval számítok némi megnövekedett volatilitásra.


No comments yet