S&P 500 ^GSPC
5,069.82
-0.16%
Alphabet GOOG
$137.43
-1.91%
Nvidia NVDA
$776.63
-1.32%
Tesla TSLA
$202.04
+1.16%
Apple AAPL
$181.42
-0.66%
Meta META
$484.02
-0.62%
Amazon AMZN
$173.16
-0.22%
Microsoft MSFT
$407.72
+0.06%

Pozdravljeni vlagatelji in družina Bulios!

Po dveh tednih sem se vrnil s potovanja po otoku Madeira, ki sem ga prepotoval križemkražem, in končno bom spet začel komunicirati z vami tukaj. S seboj nisem vzel ničesar, ker sem se želel odklopiti od vsega, prav tako pa 14 dni nisem spremljal borze in investicijskega sveta. Naredimo majhen povzetek.

Seveda nisem pozabil na predstavljanje te velike skupine. 👍

Kakor koli že, letos se še nisem dotaknil portfelja in na splošno sem nekoliko zaostal za dogajanjem v novicah, v naslednjem tednu bom vse postopoma dohiteval. Odkar me ni bilo doma, sem opazoval, da smo pri indeksih dosegli nov ATH, kar je precej zanimivo, osebno ne bi pričakoval, da se bo to zgodilo zdaj, kaj bomo torej videli, ko se bodo obrestne mere res začele zniževati? ...

Nadalje sem samo na hitro pregledal dosedanje spletno mesto, res mi je všeč, da tu in tam vidim nove obraze in da naša skupina raste. Tako da bom potreboval nekaj časa, da bom vse pregledal, vendar je to zelo pozitivno. Opazila sem, da je spraševala in oblikovala anketo za srečanje. Potem sem na anketi opazila tudi, od kod kdo prihaja. Vesel sem, da se je to prijelo, o tem sem govoril že lani in samo želim reči, da prosim vztrajajte, ljudje, zagotovo se bomo zbrali. 😊 Z veseljem se tega lotim, saj me je že več ljudi prosilo za to, sem v stiku z Milanom in se bova dogovorila, načrtovala. 👍 Imam pa tudi nekaj idej, da bi lahko vsi iz različnih regij prišli in poklepetali.

Okej prijatelji, zdaj me čaka še več dela, ampak postopoma se veselim ponovnega komentiranja z vami, pa tudi jaz bom začela malo dodajati.

Za zdaj bi bil vesel, če bi mi v komentarjih sporočili, kako se je za vas začelo to investicijsko leto, kakšni so bili vaši portfelji v mesecu januarju in, kar je najpomembneje, sporočite mi, kaj menite o razmerah, kaj pomembnega se je zgodilo? 😊 ...Vem, da zdaj prihaja sezona dobičkov, ki bo zelo zanimiva, 31. januarja pa bo, mislim da, zasedanje, izjava Feda. Zato pričakujem nekaj te povečane volatilnosti.


No comments yet