S&P 500 ^GSPC
5,088.8
+0.03%
Tesla TSLA
$191.97
-2.76%
Apple AAPL
$182.52
-1.00%
Meta META
$484.03
-0.43%
Nvidia NVDA
$788.17
+0.36%
Microsoft MSFT
$410.34
-0.32%
Amazon AMZN
$174.99
+0.23%
Alphabet GOOG
$145.29
-0.02%

Cele mai importante momente de la conferința PayPal, în cadrul căreia noul CEO, Alex Chriss, a dezvăluit principalele inovații! Ce poate însemna această schimbare pentru investitori?


PYPL

PayPal

PYPL
$59.15 $0.80 +1.38%
1 Day
+0.01%
5 Days
-0.87%
1 Month
-9.93%
6 Months
-5.52%
YTD
-5.06%
1 Year
-22.4%
5 Years
-39.66%
Max.
+58.95%

Noul PayPal Checkout

PayPal accelerează tranziția către plățile fără parolă cu noul Checkout. Pentru a minimiza clicurile în timpul procesului de plată, noul flux de checkout vă permite să vă conectați cu fața sau amprenta dvs. Prin această mișcare, se simplifică procesul și se reduce timpul de finalizare cu 50 %. Un pas semnificativ către o experiență de cumpărături mai simplă și mai rapidă.

"Fastlane" PayPal

Produs nou "Fastlane" promite să accelereze procesul de plată cu până la 40 %. Această îmbunătățire cu autentificare unică oferă comercianților posibilitatea de a returna fără probleme clienții fără verificări suplimentare. Reducerea ratelor de abandonare a coșului de cumpărături aduce beneficii semnificative pentrucomerțul electronic.

Chitanțe inteligente și o platformă pentru oferte avansate

Chitanțele devin un motor de marketing cu oferte inteligente de cashback. Utilizând date aprofundate despre clienți, PayPalpoate oferi oferte relevante . "Chitanțe inteligente" au un impact incredibil 45 % rate de deschidere a e-mailurilor. În plus, compania prezintă "Platforma de oferte avansate PayPal" pentru o direcționare mai precisă a ofertelor.

Noua aplicație

Cu aplicația "PayPal Cash Pass", clienții au acces la oferte de cashback de la marile branduri. Compania utilizează profiluri largi de date ale clienților pentru a face ofertele cât mai relevante. Combinând un card de debit cu 3% cash back de 3%, valoarea pentru clienți crește.

Îmbunătățiri ale profilului Venmo Business

Îmbunătățirea profilurilor de afaceri la Venmo permite comercianților să urmărească mai bine ofertele și evenimentele. Compania valorifică un set extins de date pentru a identifica clienții relevanți și susține profilurile de afaceri ca motor de creștere.

Perspective pentru viitor

Desigur, acești pași nu sunt grozavi, dar sunt pași în direcția cea bună. Chriss' interviu pentru CNBC sugerează că urmează o nouă eră a inovației și a valorii pentru investitori. În ciuda așteptărilor scăzute pentru trimestrul al patrulea, se așteaptă o îmbunătățire substanțială în cursul anului 2024.

Personal, mă aștept la o creștere pentru PayPal, acțiunile lor chiar ar merita-o după o scădere semnificativă de la zilele Covid!

PYPL

PayPal

PYPL
$59.15 $0.80 +1.38%
Fair Price: $62.73
Lqazun: 93.34%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Cepărere aveți despre știrile despre$PYPL+0.0%? 💼💡


Nu e rău, dar mă așteptam la ceva mai mult de la el, dar cred că am aparținut marketingului, că vor prezenta ceva de clasă mondială :D

Am$PYPL+0.0%, de asemenea, prima achiziție, de asemenea, în jurul valorii de 100 $ cred că așa că a durut, dar apoi am diluat și acum sunt la 66 $ în medie ...Adică pentru că știu că o mulțime de oameni de aici îl au în pierdere, așa că nu vă fie frică să diluați. Am încredere în noul CEO, este de puțin timp acolo, dar încearcă să facă mișcări noi și asta ar putea duce prețul poate la acea 100$ în viitor ...nu-l mai văd pe ATH pentru că este multă concurență din diferite părți. În jurul valorii de 60 $ voi cumpăra în continuare poziția. 😊

Probabil că voi lua și eu câteva bucăți.

În plus, ar fi nevoie de altceva pentru a asigura această creștere. Chestia asta pe care au făcut-o e bună și probabil că PayPal va începe să se ridice nu mai puțin nu vine cu vreo tehnologie mare nu. 😃 Fiind relativ ieftină probabil că e de acord dar întrebarea e cât va dura acea creștere undeva spre 100 și poate mai mult. 🙂

O revenire la 100 de dolari este încă departe, dar să sperăm că o vom vedea.