S&P 500 ^GSPC
4,965.58
-0.20%
Nvidia NVDA
$680.65
-2.00%
Microsoft MSFT
$399.58
-0.80%
Amazon AMZN
$168.39
+0.78%
Meta META
$467.82
-0.73%
Alphabet GOOG
$143.14
+0.66%
Tesla TSLA
$194.97
+0.62%
Apple AAPL
$182.32
+0.42%

3 привлекателни акции на сини чипове през следващия месец

Teodor Aleksandrov
27. 1. 2024
1 min read

В тези времена, когато нестабилността на пазарите може да бъде голямо страшилище, акциите на сините чипове са тези, на които можем да заложим и да спим спокойно през нощта. Тези компании са стабилни, печеливши и устойчиви на бурни пазарни условия.

Ние търсим компании, които са стабилни опори, предлагат солидна възвръщаемост и минимизират рисковете, свързани с инвестирането. Независимо дали сте начинаещ или опитен инвеститор, ето един поглед към три акции на компании със сини чипове, които могат да бъдат интересен избор през февруари.

UnitedHealth Group $UNH-0.2%

UnitedHealth Group, най-големият здравен застраховател здравноосигурителния пазар в САЩ, не само затвърждава позициите си на пазара на здравно осигуряване, но и изгражда силна позиция на фондовия пазар. Въпреки че неотдавнашните колебания на пазара предизвикаха известна загриженост, UnitedHealth Group остава основен играч в индустрията с постоянен фокус върху осигуряването на стойност за своите акционери.

Въпреки тези опасения инвеститорите могат да се възползват от възможността, предоставена от спада в цената на акциите на $UNH-0.2%. С нисък коефициент P/E и стабилна дивидентна доходност компанията представлява привлекателна възможност за инвеститори, които търсят дългосрочен растеж и стабилност в неспокойни времена.

Компания UnitedHealth Group е не само основен играч на пазара на здравноосигурителни услуги, но ипредлага стабилна възвръщаемост на своите акционери дори в несигурни времена. С широката си мрежа от доставчици на здравни услуги и най-добрите практики в управлението на разходите за здравеопазване, компанията е един от най-стабилните бизнеси в здравноосигурителната индустрия.

UNH
$520.14 -$0.92 -0.18%
Target Price
562.97 (+8.24% Upside)

UNH
$520.14 -$0.92 -0.18%
Fair Price: $686.25
Biqxyl: 55.68%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Thomson Reuters $TRI-0.3%

Въпреки предизвикателствата, пред които е изправена медийната индустрия, Thomson Reuters запазва стабилни позиции като стабилен играч с ясен път напред. Компанията активно инвестира в нови технологии и извършва стратегически придобивания, което я прави привлекателна за инвеститорите, търсещи дългосрочен и стабилен растеж.

Благодарение на своята обширното си портфолио от услуги и амбициите си в областта на изкуствения интелект, Thomson Reuters се представя като компания с потенциал за дългосрочен успех. Нейният глобален обхват и надеждното отразяване на новините я поддържат като силна компания на пазара, която продължава да осигурява стойност за своите акционери.

С положителна перспектива и дългосрочен ръст на стойността за акционеритеThomson Reuters очевиден избор за инвеститорите, които искат да съчетаят стабилност с иновации и дългосрочни инвестиционни възможности. С дългогодишния си доказан опит в своя бранш компанията изглежда солидна инвестиционна опция с перспективи за бъдещ успех.

TRI
$157.16 -$0.52 -0.33%
Target Price
125.03 (-20.44% Downside)

TRI
$157.16 -$0.52 -0.33%
Fair Price: $644.13
Zmmnvlyn: 64.15%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

eBay $EBAY+0.3%

Гигантът в областта на електронната търговия eBay има дълга история на работа в сектора на електронната търговия, но остава един от основните играчи на пазара днес. Акциите му, които се търгуват на цена, представляваща малка част от оценената и имат стабилна дивидентна доходностпредставляват не само евтина, но и обещаваща инвестиционна възможност.

Чрез непрекъснато усъвършенстване на стратегията си и съсредоточаване върху контрола на разходите eBay запазва потенциала си да се превърне в трайна сила на пазара на електронната търговия. Макар че миналите резултати може да са предизвикали известна загриженост у някои инвеститори ,няма съмнение в дългосрочния потенциал за растеж на компанията.

Нейната стабилност и силна позиция в областта на електронната търговия ѝ позволяват дада се развива и адаптира към променящите се пазарни условия, което укрепва позицията й на един от водещите играчи в сектора.eBay може да се превърне в подценена инвестиционна възможност, предлагаща атрактивен потенциал за растеж и дългосрочна стабилност за инвеститорите.

EBAY

eBay Inc.

EBAY
$43.72 $0.13 +0.30%
Target Price
58.56 (+33.94% Upside)

EBAY

eBay Inc.

EBAY
$43.72 $0.13 +0.30%
Fair Price: $91.35
Kljdjc: 2.37%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Отказ от отговорност: В Bulios ще намерите много вдъхновение, но изборът на акции и изграждането на портфейл зависи изцяло от вас, така че винаги правете собствен задълбочен анализ.

Източник.

Прочетете цялата статия безплатно?
Продължете 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Предайте статията нататък или я запазете за по-късно.