S&P 500 ^GSPC
4,975.57
-0.60%
Nvidia NVDA
$694.52
-4.35%
Tesla TSLA
$193.76
-3.10%
Amazon AMZN
$167.08
-1.43%
Apple AAPL
$181.56
-0.41%
Meta META
$471.75
-0.33%
Microsoft MSFT
$402.79
-0.31%
Alphabet GOOG
$142.20
+0.31%

3 acțiuni blue-chip atractive pentru următoarea lună

Grigore Dumitru
27. 1. 2024
4 min read

În aceste vremuri în care volatilitatea piețelor poate fi un mare bau-bau, acțiunile blue-chip sunt cele pe care putem paria și pe care putem dormi liniștiți noaptea. Aceste companii sunt stabile, profitabile și rezistente la condițiile turbulente de pe piață.

Ne uităm la companii care sunt piloni stabili, oferă randamente solide și minimizează riscurile asociate investițiilor. Fie că sunteți un investitor începător sau experimentat, iată o privire asupra a trei acțiuni blue-chip care pot fi alegeri interesante în februarie.

UnitedHealth Group $UNH+0.0%

UnitedHealth Group, cel mai mare asigurător de sănătate de asigurări de sănătate din SUA, nu numai că își consolidează poziția pe piața asigurărilor de sănătate, dar și își construiește o poziție puternică pe piața bursieră. Deși fluctuațiile recente ale pieței au provocat o oarecare îngrijorare, UnitedHealth Group rămâne un jucător important în industrie, cu un accent constant pe furnizarea de valoare pentru acționarii săi.

Înciuda acestor îngrijorări, investitorii pot profita de oportunitatea prezentată de scăderea prețului acțiunilor $UNH+0.0%. Cu un raport P/E scăzut și unrandament stabil al dividendelor , compania reprezintă o opțiune atractivă pentru investitorii care caută creștere pe termen lung și stabilitate în vremuri turbulente.

Compania UnitedHealth Group nu este doar un jucător important pe piața asigurărilor de sănătate, cioferă șirandamente stabile acționarilor săi chiar și în vremuri incerte. Cu o rețea extinsă de furnizori de servicii medicale și cele mai bune practici în gestionarea costurilor de sănătate, compania este una dintre cele mai stabile afaceri din industria asigurărilor de sănătate.

UNH
$521.29 -$0.26 -0.05%
Target Price
562.97 (+8.00% Upside)

UNH
$521.29 -$0.26 -0.05%
Fair Price: $085.33
Hnihje: 51.60%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Thomson Reuters $TRI-1.3%

În pofida provocărilor cu care se confruntă industria media, Thomson Reuters își menține o poziție solidă de un jucător solid cu o cale clară de urmat. Compania investește în mod activ în noi tehnologii și face achiziții strategice, ceea ce o face atractivă pentru investitorii care caută creștere stabilă pe termen lung.

Datorită portofoliul său extins de servicii și de ambițiile sale în domeniul inteligenței artificiale, Thomson Reuters se prezintă ca o companie cu potențial de succes pe termen lung. Întinderea sa globală și acoperirea de încredere a știrilor o mențin ca o companie puternică pe piață, care continuă să ofere valoare acționarilor săi.

Cu o perspectivă pozitivă și ocreștere pe termen lung a valorii pentru acționari, compania Thomson Reuters o alegere evidentă pentru investitorii care caută să combine stabilitatea cu inovația și oportunitățile de investiții pe termen lung. Cu o experiențădovedită îndelungată în industria sa , compania pare a fi o opțiune de investiție solidă, cu perspective de succes în viitor.

TRI
$157.70 -$2.05 -1.28%
Target Price
125.03 (-20.72% Downside)

TRI
$157.70 -$2.05 -1.28%
Fair Price: $270.76
Gjkajbog: 96.31%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

eBay $EBAY+0.3%

Gigantul de comerț electronic eBay are o istorie îndelungată de operare în industria comerțului electronic, însă rămâne unul dintre principalii jucători de pe piață în prezent. Acțiunile sale, care se tranzacționează la o fracțiune din valoarea estimată de viitoarele câștiguri și au un randament stabil al dividendelorreprezintă nu doar o oportunitate de investiție ieftină, ci și promițătoare.

Prin îmbunătățirea continuă a strategiei sale și prin concentrarea pe controlul costurilor ,compania eBay își păstrează potențialul de a deveni o forță durabilă pe piața comerțului electronic. În timp ce performanțele din trecut ar fi putut să le provoace o oarecare îngrijorare unor investitori ,nu se poate pune la îndoială potențialul de creștere pe termen lung al companiei.

Stabilitatea și poziția sa puternică în domeniul comerțului electronic îi permit săsă evolueze și să se adapteze la condițiile de piață în schimbare, ceea ce îi consolidează poziția de lider în sectorul său.eBay ar putea deveni o oportunitate de investiție subevaluată, oferind un potențial de creștere atractiv și stabilitate pe termen lung pentru investitori.

EBAY

eBay Inc.

EBAY
$43.59 $0.14 +0.32%
Target Price
58.56 (+34.34% Upside)

EBAY

eBay Inc.

EBAY
$43.59 $0.14 +0.32%
Fair Price: $84.66
Ogywsr: 1.37%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Disclaimer: Veți găsi multă inspirație pe Bulios, dar selecția acțiunilor și construirea portofoliului depinde în întregime de dumneavoastră, așa că faceți întotdeauna propria analiză amănunțită.

Sursă.

Citiți articolul complet gratuit?
Dă-i drumul 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Dați articolul mai departe sau păstrați-l pentru mai târziu.