S&P 500 ^GSPC
5,137.08
+0.80%
Nvidia NVDA
$822.79
+4.00%
Meta META
$502.30
+2.48%
Alphabet GOOG
$138.10
-1.20%
Amazon AMZN
$178.22
+0.83%
Apple AAPL
$179.63
-0.62%
Microsoft MSFT
$415.50
+0.45%
Tesla TSLA
$202.64
+0.38%

3 acțiuni care ar putea urca în acest an

Rafael Constantin
1. 2. 2024
5 min read

Investitorii intră în 2024 așteptându-se la schimbări interesante în ceea ce privește performanța acestor trei mari companii. Care sunt așteptările și strategiile acestor companii care ar putea forma momente cheie pe piața bursieră în acest an?

Se așteaptă ca industria de divertisment să înregistreze o revenire pentru serviciile de streaming odată cu lansarea de noi filme, ratele stabile ale dobânzilor joacă un rol cheie în reînnoirea interesului pentru locuințe, ceea ce ar putea aduce un impuls în vânzările din sectorul construcțiilor, iar sectorul telecomunicațiilor se concentrează pe investițiile în tehnologie. Pentru investitorii care caută valoare, aceste trei acțiuni pot fi de interes, având în vedere schimbările preconizate

Disney $DIS+0.3%

Gigant bursier Disney a trecut prin provocări în ultimii ani care au adus o scădere temporară a performanțelor sale de piață. Un element cheie al acestei situații a fost noul serviciu de streaming Disney+.care, deși a adus un oarecare succes, s-a confruntat, de asemenea, cu pierderi financiare. Stagnarea de trei ani s-a datorat prezenței scăzute a cinematografelor tradiționale și a reducerea publicității pe rețelele media. Cu toate acestea, se așteaptă o redresare în 2024.

DIS

Disney

DIS
$111.93 $0.35 +0.31%
Fair Price: $496.48
Oppetk: 36.99%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Odată cu viitoarea lansare a unor noi filme din francize bine cunoscute, cum ar fi Inside Out, Deadpool și Lion King, compania a Disney are ocazia de a-și restabili poziția de lider în industria media. Anul 2024 ar putea fi o perioadă cheie pentru o revenire la profitabilitatecu o creștere în continuare așteptată în ceea ce privește serviciul de streaming Disney+ și cu o perspectivă pozitivă în sectorul publicității, care ar putea contribui la redresarea globală a Disney.

Cu un plan de creștere pe termen lung pentru Disney+ și lansarea strategică a unor titluri de filme atractive, care să se adreseze diferitelor generații de spectatori, compania Disney caută să își diversifice portofoliul. Această diversificare și perspectivele pozitive din sectorul publicității ar putea fi factori-cheie care să contribuie la evoluția pozitivă a companiei în următorii ani.

DIS

Disney

DIS
$111.93 $0.35 +0.31%
Target Price
149.47 (+33.54% Upside)

Home Depot $HD+1.0%

Home Depot, un jucător important în industria de îmbunătățire a locuințelor, a cunoscut în ultimul an fiscal un declin al vânzărilor din cauza cererii reduse de bunuri imobiliare. Proprietarii de locuințe au amânat renovările din cauza costurilor ridicate ale împrumuturilor, ceea ce a afectat achizițiile clienților. Cu toate acestea, se așteaptă ca situația să se schimbe în 2024. Ratele stabile ale dobânzilor reprezintă cheia pentru pentru reînnoirea interesului pentru locuințe și pentru activitatea de cumpărare în sectorul construcțiilor. Home Depot, în calitate de jucător cheie în acest sector, ar putea înregistra o creștere în noul an fiscal datorită unei redresări a cererii de locuințe. În condițiile în care estimările analiștilor sugerează că vânzări și profituri mai mari în următorul an fiscal acest gigant al comerțului cu amănuntul ar putea fi o alegere bună pentru investitorii care caută un potențial pe termen lung.

HD
$384.59 $3.98 +1.05%
Fair Price: $471.13
Gcjsdofd: 83.80%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Cu așteptările că stabilizarea ratelor dobânzilor va duce la o creștere a cererii de locuințe, sectorul Home Depot va înregistra o creștere a vânzărilor de materiale de construcții. Îmbunătățirea condițiilor economice și ratele scăzute ale dobânzilor ar putea încuraja proprietarii de locuințe să ia decizii privind renovările și modernizările, ceea ce ar putea aduce beneficii acestui retailer de construcții de case.

Cu un istoric de de stabilitate pe termen lung și o poziție puternică pe piață are Home Depot are potențialul de a continua să fie un jucător de top în industrie. Investitorii care caută oportunități în sectorul construcțiilor ar putea vedea compania ca pe un o investiție atractivă, având în vedere redresarea preconizată în sectorul construcțiilor.

HD
$384.59 $3.98 +1.05%
Target Price
350.31 (-8.91% Downside)

Verizon $VZ+0.4%

Verizon se remarcă prin faptul că se concentrează pe furnizarea de servicii de telecomunicațiiceea ce îi oferă o stabilitate semnificativă într-un mediu de afaceri volatil și incert. Deși creșterea veniturilor companiei nu a fost în totalitate copleșitoare, atracția pentru investitori constă în faptul că dividendul, care se ridică la 6,8 %.ceea ce reprezintă un factor semnificativ pentru cei care cautăun venit stabil.

VZ

Verizon

VZ
$40.20 $0.18 +0.45%
Fair Price: $58.63
Mvjnhp: 82.70%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Cu planuri ambițioase de a investi în tehnologia 5G și un nivel scăzut al datoriilor , compania Verizon telecom ar putea fi oopțiune atractivă pentru investitorii de valoare în acest an, mai alesavând în vedereraportul P/E scăzut.

Acest lucru face din companie un jucător interesant pe piață. În combinație cu câștigurile stabile și planurile de inovare tehnologică Verizon ar putea fi o alegere bună pentru investitorii cu venit fix o oportunitate atractivă în cursul anului 2024.

VZ

Verizon

VZ
$40.20 $0.18 +0.45%
Target Price
54.44 (+35.42% Upside)

Disclaimer: Există o mulțime de surse de inspirație pe Bulios, dar selecția acțiunilor și construcția portofoliului depinde de dumneavoastră, așa că faceți întotdeauna o analiză proprie amănunțită.

Sursă: "Boli".


Dați articolul mai departe sau păstrați-l pentru mai târziu.