S&P 500 ^GSPC 5,307.93 +0.06%
Nvidia NVDA $1,140.99 +7.17%
Tesla TSLA $176.15 -1.72%
Alphabet GOOG $177.52 +0.67%
Apple AAPL $191.20 +0.64%
Microsoft MSFT $428.89 -0.30%
Meta META $477.74 -0.10%
Amazon AMZN $180.89 +0.08%

📊🚀 Ce trebuie să urmărești săptămâna aceasta! 🌐💡

Ziua președintelui - Luni: Bursa din SUA va fi închisă!

RandamenteleWalmart $WMT-0.3% - Marți: Gigantul de retail Walmart își va publica rezultatele! 🛒💰 Care va fi impactul asupra acțiunilor lor și asupra sectorului de retail în general?

Home Depot $HD+1.0% Earnings - Marți:🏡💼 Care va fi impactul asupra sectorului construcțiilor și al construcțiilor de locuințe?

Fed FOMC -. Miercuri: Să urmărim pentru a vedea în ce direcție mergeFed! Deși, în ultima vreme, piețelor nici măcar nu le pasă ce crede Fed despre situația actuală. 🏦📈 Ce vor dezvălui minutele de la ultima ședință?

Nvidia $NVDA+7.2% Earnings -. Miercuri: Gigantul tehnologic în centrul atenției! 💻🚀 Se va ridica la înălțimea tuturor așteptărilor, va atinge noi maxime în săptămâna următoare sau va avea loc o răcire dramatică? Care va fi impactul asupra sectorului tehnologic?

Solicitările de ajutor de șomaj - Joi: Urmărim indicatorii de ocupare a forței de muncă! 👥📉 Un număr mai mare de cereri indică, de obicei, o deteriorare a condițiilor economice, în timp ce un număr mai mic poate semnala o stabilizare sau o îmbunătățire a pieței muncii. Care va fi impactul asupra preocupărilor legate de creșterea economică?

Serviciile/Manufacturarea PMI - Joi: Producția și serviciile sub lupă! 🛠️📊 Un indicator care măsoară activitatea din sectorul de producție al unei țări. Acest indice oferă o imagine de ansamblu asupra stării și dezvoltării sectorului manufacturier și este adesea considerat unul dintre principalii indicatori ai sănătății economice. Care sunt indicatorii de dezvoltare economică?

Vânzările de locuințe existente - Joi: Piața imobiliară în centrul atenției! 🏠💼 Acest indicator este urmărit ca un indicator economic important și măsoară activitatea de pe piața imobiliară. Dacă vânzările de locuințe existente sunt ridicate, poate indica un interes puternic pentru imobiliare și un climat economic în general pozitiv. Care va fi impactul asupra sectorului imobiliar?

Vomavea, de asemenea, multe REIT-uri careîși vor raporta rezultatele în această săptămână , cum ar fi$O-0.4% $MPW $VICI

Ce veți urmări în săptămâna următoare?

Fiți cu ochii pe evenimentele cheie și fiți pregătiți pentru mișcări interesante pe piață! 🌐💹


Super mulțumesc pentru recapitulare, doar că nu am avut timp să o fac și eu acum :)

Din nou, un rezumat excelent!

Mulțumesc mult!

Cu plăcere, mulțumesc :)