S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

📊🚀 Kaj gledati ta teden! 🌐💡

Predsednikov dan - Ponedeljek: V ponedeljek je na sporedu dan državnega praznika: Ameriška borza bo zaprta!

Walmart $WMT+1.0% Earnings - Torek: Maloprodajni velikan Walmart bo objavil svoje poslovne rezultate! 🛒💰 Kakšen bo vpliv na njihove delnice in celoten maloprodajni sektor?

Home Depot $HD+0.4% Earnings - Torek:🏡💼 Kakšen bo vpliv na gradbeništvo in sektor gradnje domov?

Fed FOMC -. Wednesday: Opazujmo, v katero smer bo šelFed! Čeprav se trgi v zadnjem času sploh ne zanimajo, kaj si Fed misli o trenutnih razmerah. 🏦📈 Kaj bo razkril zapisnik z zadnjega zasedanja?

Nvidia $NVDA-2.0% Earnings - Sreda: Tehnološki velikan v središču pozornosti! 💻🚀 Bo v prihodnjem tednu izpolnil vsa pričakovanja, dosegel nove vrhove ali pa bo prišlo do dramatične ohladitve? Kakšen bo vpliv na tehnološki sektor?

Zahtevki za brezposelnost - Četrtek: Spremljamo kazalnike zaposlovanja! 👥📉 Večje število prošenj običajno kaže na poslabšanje gospodarskih razmer, medtem ko nižja številka lahko pomeni stabilizacijo ali izboljšanje na trgu dela. Kakšen bo vpliv na pomisleke glede gospodarske rasti?

PMI za storitve/proizvodnjo - Četrtek: Proizvodni in storitveni PMI pod povečevalnim steklom! 🛠️📊 Kazalnik, ki meri aktivnost v proizvodnem sektorju države. Ta indeks omogoča pregled stanja in razvoja proizvodnega sektorja in pogosto velja za enega ključnih kazalnikov gospodarskega zdravja. Kateri so kazalniki gospodarskega razvoja?

Prodaja obstoječih stanovanj - Četrtek: Nepremičninski trg v središču pozornosti! 🏠💼 Ta kazalnik se spremlja kot pomemben gospodarski kazalnik in meri dejavnost na nepremičninskem trgu. Če je prodaja obstoječih stanovanj visoka, to lahko kaže na veliko zanimanje za nepremičnine in na splošno pozitivno gospodarsko klimo. Kakšen bo vpliv na nepremičninski sektor?

Ta teden bodoo svojih rezultatih poročale tudi številne družbe REIT, kot so $O-0.1% $MPW $VICI

Kaj boste spremljali v prihodnjem tednu?

Spremljajte ključne dogodke in bodite pripravljeni na zanimive tržne premike! 🌐💹


No comments yet