S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

📈 Actualizarea investițiilor 2024 🚀 🚀

Vă doresc o seară plăcută! 🌐 Aș dori să evidențiez astăzi aici performanța acțiunilor din cadrul indicelui Dow Jones pentru anul 2024. 📊 📊

✨ Cea mai mare creștere ✨

Disney $DIS a făcut un pas înainte cu un impresionant +19,3 % Un început de an excelent pentru investitori 🟢, acțiunile au fost trase în sus de rezultatele pozitive!

Urmat de Merck $MRK cu o creștere +18,2 % 🟢, ceea ce reprezintă cu siguranță un succes în domeniul farmaceutic.

American Express $AXP, Travelers $TRV+0.5% și Amazon $AMZN-0.2% au menținut, de asemenea, un ritm solid cu performanțe în jurul valorii de +15 % 🟢

🚀 Unele titluri se ridică pe un val de tendințe 🚀 🚀

Interesant de văzut Salesforce $CRM a crescut cu +16,2 % 🟢, acest lucru sugerează o poziție în creștere în domeniul serviciilor cloud.

Nu trebuie să uităm pictograme precum Microsoft $MSFT +8,4 % 🟢 și Visa $V +9,1 % 🟢, care își mențin în continuare ponderea pe piață.

Cu toate acestea, ❗ printre creșteri, există câteva titluri mari care înregistrează scăderi❗

Companii precum Apple $AAPL și Intel $INTC+2.1% se luptă -3% 🔴 a -11% 🔴 pierdere 🔴. Ceea ce este interesant având în vedere situația actuală a pieței. Scăderea se datorează, în principal, perspectivelor mai slabe.

Cele mai mari pierderi 📉 de la începutul anului 📉.

Boeing $BA și 3M $MMM au înregistrat pierderi notabile -20 % 🔴 a -16 % 🔴. Urmărește cineva ce se întâmplă în jurul acestor companii?

Anul acesta a fost foarte interesant pentru mine până acum, cum arată portofoliul dvs. după un început de an reușit?💸😉😉
Care sunt planurile tale (cumpărare/vânzare)?💹


Da, DIS mă face foarte fericită, m-am uitat ieri și am ajuns la +40%, ceea ce mă face foarte fericită. În rest, acumulez numerar, dar voi adăuga mai multe REIT-uri.

Reity mi se pare cea mai bună opțiune!

De acord, am fost încă la cumpărături săptămâna aceasta.

@vladnegrescu Am de gând să cumpăr și eu unul.

Frumos rezumat, o listă. Eu mă cam țin deoparte până acum în acest an. Am luat profituri mici pe $NVDA+2.6%, dar din nou m-am grăbit și nu am reușit să tranzacționez în $COIN+8.6% și am fost dominat de volatilitatea de acolo. În rest, aș prefera să văd tehnologia un pic mai jos, deși sunt mulțumit de $AMD+3.7%, de exemplu, pe care l-am răscumpărat în jurul valorii de 100 $. În rest, sunt mulțumit cu $DIS+1.1% și $CVS-0.2% menționate mai sus, în general ...portofoliul meu a fost în jur de 4% minus în ianuarie (afectat de tranzacția proastă la acel Coinbase, am totul într-un singur cont deocamdată) și voi încheia februarie în jur de 2% plus.

Ei bine, asta e o treabă bună, $DIS+1.1% a fost în cele din urmă dezlipit, așa că să vedem cum merge. Care este planul tău pentru restul anului?

Cred că da, pătrunderea în India îi va ajuta foarte mult. Oricum, planuri de investiții pentru restul anului. Deci, din nou, încercăm să adăugăm cât mai multe fonduri în portofoliu. Adăugând reits treptat și urmărind companiile de tehnologie, companiile din jurul AI și așteptând ca unele să cadă sau încercând să găsim câteva selecții care au o creștere interesantă în viitor. 😊 Dar tu?