S&P 500 ^GSPC 5,307.29 +0.05%
Nvidia NVDA $1,145.57 +7.60%
Tesla TSLA $176.50 -1.53%
Alphabet GOOG $177.56 +0.70%
Apple AAPL $190.90 +0.48%
Microsoft MSFT $429.30 -0.20%
Amazon AMZN $181.02 +0.15%
Meta META $477.62 -0.12%

Vă doresc o seară plăcută! 📖

A trecut ceva vreme de când nu am mai vorbit aici despre cărțile voastre preferate și, cum sunt două luni după Crăciun, am încredere că v-ați citit cadourile de Crăciun.

Iată 5 piese foarte interesante pentru mine, care merită citite📚.🚀

Investiții de calitate: O carte de O carte de Peter Seilern se axează pe o strategie de investiții care pune accentul pe calitatea și stabilitatea companiilor ca fiind cel mai important factor pentru succesul pe termen lung. Sunt incluse, de asemenea, metode de evaluare a calității companiilor, de analiză a ratelor financiare și strategii de selecție a acțiunilor, cu accent pe creșterea durabilă și pe un risc scăzut.

Tată bogat Tată sărac: Sunt sigur că majoritatea dintre voi cunoașteți această carte. Pentru cei care nu o cunosc, cartea se concentrează pe diferențele dintre filosofiile despre bani și investiții. Kiyosaki subliniază aici importanța educației financiare a mentalitate investițională, oferind o perspectivă asupra veniturilor pasive, a antreprenoriatului și a investițiilor în active care generează bani.

În căutarea excelenței: Autori Thomas J. Peters a Robert H. Waterman, analizează aici companiile americane de succes și prezintă opt principii cheie ale excelenței. Printre acestea se numără pasiunea pentru performanță, angajamentul față de client, grija față de angajați, minimizarea birocrației, inovația, folosirea crizelor ca oportunități, o abordare implacabilă a calității și capacitatea de a opera la nivel global.

Mai bogat, mai înțelept, mai fericit: Jurnalistul premiat William Green a petrecut aproape douăzeci și cinci de ani intervievând profesioniști proeminenți din domeniul investițiilor. Green ne poartă în viețile a peste patruzeci dintre cei mai renumiți superinvestitori din lume, vizitându-i în birourile lor, în casele de vacanță și chiar în locurile de interes personal sau de preocupări spirituale.

Investiții pentru creștere: de la Terry Smith, un important manager de fonduri. În carte, el evidențiază un proces simplu pentru investiții de succes - "Cumpărați companii bune, nu plătiți prea mult și nu faceți nimic". Smith discută subiecte precum răscumpărările de acțiuni, riscurile ETF-urilor și multe altele.

Aș dori să adaug și alte lucrări interesante în biblioteca mea, care sunt unele dintre preferatele dumneavoastră?📔

Împărtășiți cele mai interesante piese pe care le aveți!


Tata bogat, tatăl sărac, asta e de bază și altfel, mulțumesc pentru sfaturi.