S&P 500 ^GSPC 5,070.55 +1.20%
Nvidia NVDA $824.18 +3.65%
Meta META $495.78 +2.92%
Tesla TSLA $144.61 +1.80%
Microsoft MSFT $407.06 +1.52%
Amazon AMZN $179.52 +1.29%
Alphabet GOOG $159.92 +1.25%
Apple AAPL $166.82 +0.59%

O nouă eră în managementul financiar: 3 giganți fintech schimbă regulile jocului

Constantin
1. 3. 2024
5 min read

Un nou trio de pionieri apare în domeniul fintech, unde tehnologia împinge limitele practicilor tradiționale. Aceste companii nu numai că schimbă modul în care sunt gestionați și investiți banii, dar devin și un simbol al revoluției fintech. Cât de bune sunt rezultatele acestor companii și ce înseamnă acest lucru pentru viitorul gestionării banilor și al investițiilor?

Cu platformele lor puternice, persistența strategică și concentrarea pe inovație în tranzacțiile financiare, aceste companii perturbă structurile tradiționale și deschid ușa către noi oportunități de investiții.

SoFi $SOFI+4.6%

SoFi este o platformă financiară inovatoare care oferă o gamă largă de produse și servicii financiare pentru persoane fizice și întreprinderi. Chiar și în condiții de piață nefavorabile, segmentul de creditare al SoFi a reușit să crească. Cu un venit net în al patrulea trimestru al anului 2023 în creștere de la an la an cu 10 % până la 347 de milioane de dolari. Profitabilitatea a acestui segment a fost mai mult decât solidă.

SOFI
$7.58 $0.33 +4.55%
Fair Price: $10.19
Pinhwg: 35.15%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

În special, segmentul de credite a obținut o marjă de profit de 65%, demonstrând stabilitatea și capacitatea sa de a prospera în condiții economice volatile. În plus, segmentul SoFi se mândrește cu un portofoliu larg de produse financiare, inclusiv SoFi Money, Carduri de credit și Invest, care a contribuit la atingerea pragului de 9,5 milioane de produse cu o creștere de 45% de la an la an. Aceasta este o dovadă a cererii puternice și a încrederii din partea clienților.

SOFI
$7.58 $0.33 +4.55%
Target Price
9.8 (+29.29% Upside)

În ciuda investițiilor în noi inițiative, SoFi a menținut o creștere și o profitabilitate echilibrate. Segmentul Tech Platform a înregistrat o creștere rapidă cu un venit net în creștere cu 13% de la an la an. SoFi își demonstrează capacitatea de a genera profituri susținute și stabile. Cu investiții continue în noi oportunități, SoFi poate continua să se bucure de creștere și succes într-un mediu financiar dinamic.

Bloc $SQ+5.0%

Block operează în spațiul tranzacțiilor digitale, aducând schimbări fundamentale în modul în care oamenii fac plăți și își gestionează finanțele. Compania a dezvoltat o platformă care facilitează și eficientizează efectuarea de tranzacții într-un mediu digital, fie că este vorba de cumpărături online sau "peer-to-peer plăți.

SQ
$75.21 $3.61 +5.04%
Fair Price: $55.16
Trjjrf: 7.50%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

În al patrulea trimestru al anului 2023 Bloc și-a dovedit încă o dată puterea și rezistența. Profitul brut al companiei a crescut cu 21%, până la 1,9 miliarde de dolari, un semn pozitiv pentru investitori. În plus, compania a atins un maxim istoric cu EBITDA de 406 milioane de dolari, o dovadă a capacității sale de a genera profituri . Cu toate acestea, ceea ce ar putea descuraja investitorii este fluxul de numerar negativ, care a fost de -849 milioane de dolari în al patrulea trimestru din 2023.

SQ
$75.21 $3.61 +5.04%
Target Price
158.46 (+110.69% Upside)

Accentul pus de companie pe îmbunătățirea experienței utilizatorilor și pe creșterea eficienței tranzacțiilor digitale o plasează într-o poziție avantajoasă într-un mediu competitiv. Punând accentul pe inovație și creștere sustenabilă, Block are potențialul de a continua să mute peisajul tranzacțiilor digitale spre la un nou nivel și să le ofere clienților săi servicii financiare de clasă mondială în viitor.

PayPal $PYPL+2.0%

PayPal este unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul digital plăților și tranzacțiilor financiare digitale. Misiunea sa principală este de a oferi utilizatorilor și comercianților simple și sigure opțiuni de plată online sigure și securizate. PayPal se concentrează pe inovația în mediul plăților digitale și se străduiește să ofere o experiență îmbunătățită pentru utilizatori prin intermediul tehnologiei avansate și al inițiativelor strategice.

PYPL

PayPal

PYPL
$64.43 $1.24 +1.96%
Fair Price: $01.68
Losdzt: 37.46%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

PayPal se mândrește cu o creștere robustă a veniturilor și a volumului de tranzacții, ceea ce reprezintă fundamentul potențialului său de creștere rapidă. Compania a înregistrat o creștere semnificativă de 9% a volumului de plăți în al patrulea trimestru,până la un total de 410 miliarde de dolari, ceea ce demonstrează performanța sa puternică. Un rol important este jucat de capacitatea de a PayPal de a capta volumemari de tranzacții și de a răspunde cu succes la cererea pentru serviciile sale.

PYPL

PayPal

PYPL
$64.43 $1.24 +1.96%
Target Price
127.69 (+98.18% Upside)

Compania depune eforturi pentru a crește numărul de clienți satisfacția clienților și loialitatea clienților prin intermediul unei mai bune experiență experiență la casă, extinderea ofertelor de produse și utilizarea instrumentelor de analiză pentru a personaliza experiența clienților. Această strategie ar putea susține creșterea în continuare a volumului de tranzacții și a veniturilor PayPal în trimestrele următoare, astfel își va consolida poziția și creșterea evaluării sale pe piață.

Disclaimer: Există o mulțime de surse de inspirație care pot fi găsite pe Bulios, însă selecția acțiunilor și construirea portofoliului depinde de dumneavoastră, așa că efectuați întotdeauna o autoanaliză amănunțită.

Sursă: "Sursă: "Boli".


Dați articolul mai departe sau păstrați-l pentru mai târziu.