S&P 500 ^GSPC 5,070.55 +1.20%
Nvidia NVDA $824.18 +3.65%
Meta META $495.78 +2.92%
Tesla TSLA $144.61 +1.80%
Microsoft MSFT $407.06 +1.52%
Amazon AMZN $179.52 +1.29%
Alphabet GOOG $159.92 +1.25%
Apple AAPL $166.82 +0.59%

Ei bine, de fapt, mă gândesc la $AAPL+0.6% pe termen lung, așa că mă gândesc la ideea de a cumpăra mai mult la prețul actual.

Am Apple în portofoliul meu pe termen lung și voi cumpăra cu siguranță la prețul actual de achiziție.

Grozav, mă bucur că și altcineva vede lucrurile la fel :D

@vladnegrescu Și eu la fel! :D

Ei bine, de fapt, mă gândesc la $AAPL+0.6% pe termen lung, așa că mă gândesc la ideea de a cumpăra mai mult la prețul actual.

Am Apple în portofoliul meu pe termen lung și voi cumpăra cu siguranță la prețul actual de achiziție.

Încă mai dețin$PYPL+2.0% la o medie de $64, nu vreau să mă mai diluez, deși s-ar putea să nu fie rău, dar voi aștepta. Short-ul $AAPL+0.6% de acolo aș merge împotriva mea, dar vreau să cumpăr, așa că încă mai aștept, pentru că cred că prețul ar putea să mai scadă câțiva dolari, apoi mă voi năpusti asupra lui. Deși nu iese prea mult în evidență în acest moment, pentru mine este o companie de top, care își va recăpăta locul numărul unu. Altfel, deși după părerea mea mi-am asumat un risc, acum câteva zile am deschis o poziție pe $NVDA+3.6%, pentru mine este deja mare, dar mă rog, nu vreau să fiu total orb la acest hype AI, așa că am cumpărat acțiunile, ei bine, câteva zile și am deja 100 de dolari în plus pe ele, așa că sunt mulțumit și acum mă întreb doar când să ies...

Pentru PYPL îl înțeleg în momentul de față, eu dețin Apple pe termen lung, dar în contextul traducerii l-aș vedea ca atare... Despre NVDA o treabă frumoasă!

Pypl, acolo nu știu bine, vreau să cred din cauza noului CEO, dar din nou este un fapt că există companii mai bune pe piață pentru a fi folosite ca și gateway de plată, de aceea o păstrez doar pentru a ajunge la zero și apoi vând imediat. A fost o investiție pripită, de începător. Cea de la Apple, încrederea acolo este fără echivoc. Și mulțumesc pentru cea de la NVDA, a dat roade, încă crește și deja cred că va da acei 1.000 de dolari.

@vioreldumitru Și eu cred asta, dar e așa cum scrii, oricum, prețul actual al acțiunilor pe de altă parte mi se pare foarte bun. Nu trebuie să vorbim despre Apple, acolo avem aceeași părere :D Chiar cred foarte mult cu NVDA.

@nicofunar Vă referiți la prețul actual al $PYPL+2.0%? ...

@vioreldumitru Exact aici cred eu

@nicofunar Da, da, păi parcă tot nu e un preț rău sub acei 60 de dolari, dar o să aștept. Am destule cred și încă mi-e frică de ei, am încredere în ei datorită CEO-ului, dar din punct de vedere al utilizatorilor mi-e frică să nu-i părăsească lumea, până la urmă e multă concurență din aia.

$AAPL+0.6% nu a funcționat deloc pentru mine în această săptămână. Voi vorbi despre asta sâmbătă. Astăzi am deschis altceva pe $MSFT+1.5%.

Aștept cu nerăbdare să aflu statutul :)

Nu va fi frumos datorită lui $AAPL+0.6%. 😂.

@adrianmutu Sunt curios atunci :)

De asemenea...😉

Aapl pe scurt arată bine

De asemenea, cred că

Și nu am nici o idee despre pypl:D