S&P 500 ^GSPC 5,071.63 +0.02%
Tesla TSLA $162.13 +12.06%
Nvidia NVDA $796.77 -3.33%
Amazon AMZN $176.59 -1.64%
Apple AAPL $169.02 +1.27%
Alphabet GOOG $161.10 +0.74%
Meta META $493.50 -0.52%
Microsoft MSFT $409.06 +0.37%

💸PayPal $PYPL+0.7%: Un gigant care se zbate!

M-am uitat la indicatorii interesanți și mă uimește cât de scăzut este nivelul de PayPal se tranzacționează în comparație cu piața! Cu un raport P/E în jur de 16x a PEG (preț/beneficii la creștere) aproximativ 0,5x ceea ce sugerează o subevaluare. Cu un raport preț-beneficii de aproximativ 2,25x este PayPal o opțiune foarte interesantă!

PYPL

PayPal

PYPL
$64.85 $0.42 +0.65%

🔍 Printre concurenți se numără $SQ-1.6% și $AFRM-2.1%, chiar și $V+0.3%! Cine credeți că este cel mai bun?

Noul CEO, Alex Chriss, orientează PayPal spre inovație și eficiență financiară. Programul agresiv de răscumpărare de acțiuni adaugă o altă perspectivă interesantă! Pe parcursul anului2024, aceștia intenționează să răscumpere acțiuni în valoare de peste 5 miliarde de dolari.

🔄 Răscumpărările nu sunt doar un semn de încredere în acțiunile subevaluate, ci și o strategie de creștere a profitului pe acțiune. 📊 Odată cu creșterea câștigurilor, această mișcare poate stimula câștigurile pe acțiune și poate da un impuls interesant acțiunilor, în cele din urmă în sus.

🏆 BNPL (Cumpărați acum, plătiți mai târziu) și criptomonedele par a fi piloni puternici pentru PayPal. Cu o poziție dominantă în BNPL și capitalizarea în creștere a stablecoin, este un mix interesant!

Cu o rentabilitate a capitalului propriu de aproximativ 18 % și un profit brut de 11,7 miliarde de dolari, cred căPayPal este pe drumul cel bun. 💰 Sănătatea financiară este solidă, deși evaluarea actuală a pieței pare scăzută.

PayPal este, în opinia mea, o companie solidă din punct de vedere fundamental, care este în prezent subevaluată de piață. Cu diversele sale mișcări strategice și poziția financiară stabilă, este un jucător interesant cu un potențial de creștere semnificativ. 💡

Ce părere aveți despre PayPal, care nu trece printr-o perioadă foarte plăcută?
Aveți alți favoriți în spațiul Fintech?


Am aceeași părere ca și tine în postare, în rest articol excelent!

Mulțumesc mult!

Cu plăcere!

Lăsați prețul să rămână scăzut... Răscumpărările ar putea funcționa.

Frumoasă postare, am intervenit deja aici și eu în această acțiune și mă bucur că și altcineva o vede la fel. Am deja o poziție destul de mare aici, la o achiziție medie de 64 $ ... Nu vreau să mă mai diluez, deși îmi place și noul CEO și cred că va ridica din nou compania, deși nu va fi o rachetă, dar atât de liniștită până la 2-4 ani. Dacă nu cumva o dau în bară cu ceva în legătură cu chestia cu cripto, văd și eu o oportunitate la ei de a se diferenția mai mult.

Mulțumesc mult, și eu văd acest lucru ca pe un termen mai lung.