S&P 500 ^GSPC 5,070.55 +1.20%
Nvidia NVDA $824.18 +3.65%
Meta META $495.78 +2.92%
Tesla TSLA $144.61 +1.80%
Microsoft MSFT $407.06 +1.52%
Amazon AMZN $179.52 +1.29%
Alphabet GOOG $159.92 +1.25%
Apple AAPL $166.82 +0.59%

3 acțiuni rezistente pentru vremuri furtunoase

dalcasandu
6. 3. 2024
6 min read

Astăzi analizăm trei nume care domină sectoarele lor și oferă oportunități de investiții atractive pentru investitorii care caută stabilitate și creștere. Cu o istorie îndelungată de succes și inovație, aceste companii au devenit jucători stabili. În timp ce prima companie combină stabilitatea cu inovația în industria alimentară, cea de-a doua companie este legendară pentru stabilitatea și creșterea dividendelor, iar cea de-a treia se remarcă prin potențialul său de creștere în sectorul energetic.

Într-adevăr, în lumea acțiunilor, este esențial să se selecteze companii care oferă stabilitate și potențial de creștere chiar și în perioade turbulente. Aceste acțiuni pot ajuta investitorii să își protejeze activele în condiții economice volatile, oferindu-le în același timp posibilitatea de creștere pe termen lung.

Kroger $KR-2.3%

Kroger este unul dintre cele mai importante lanțuri de retail din SUA, specializat în principal în produse alimentare și alte bunuri de consum mic. Compania operează mai multe tipuri diferite de magazine, inclusiv supermarketuri, hipermarketuri, magazine mici și magazine de comerț electronic.. Kroger are o rețea extinsă de magazine pe întreg teritoriul Statelor Unite, ceea ce o face unul dintre cei mai mari retaileri din țară. În 2023, Kroger va atinge vânzări de 147 miliarde de dolari, o ușoară scădere față de anul precedent. Dar analiștii se așteaptă ca vânzările să crească în 2024.

În plus Kroger oferă un dividend atractiv acționarilor săi. În 2023 , randamentuldividendelor companiei a ajuns la 2,5%, ceea ce este semnificativ peste medie în comparație cu alte companii din industria alimentară. Poziția puternică a Kroger și capacitatea de a oferi alimente de calitate la un preț corect i-au adus o bază de clienți loiali. Acest lucru o face o oportunitate de investiție stabilă pentru investitorii care caută unvenitconstant din dividende.

KR
$55.63 -$1.30 -2.28%

Ca să nu fie mai rău, Kroger este, de asemenea, un jucător activ în materie de inovare și modernizare. Compania investește în inovare tehnologică și în dezvoltarea digitală, ceea ce o ajută să rămână competitivă. De exemplu, Kroger este cunoscută pentru punctele de loialitate și cumpărăturile onlineceea ce a atras consumatorul modern și acest lucru ajută compania să își mențină poziția în mediul digital.

Procter & Gamble $PG+0.6%

Procter & Gamble este o companie multinațională care se concentrează pe fabricarea și distribuirea de bunurilor de consum. Este una dintre cele mai mari și mai cunoscute companii de acest tip din lume. Compania este cunoscută pentru mărcile sale de produse de îngrijire personală, produse chimice pentru casă și produse alimentare. Printre cele mai cunoscute mărci ale companiei se numără Pampers, Gillette, Ariel, Head & Shoulders și Oral-B. Procter & Gamble se concentrează pe dezvoltarea inovatoare de produse care îmbunătățesc viața de zi cu zi a consumatorilor din întreaga lume. Compania investește în cercetare și dezvoltare pentru a veni cu noi produse și tehnologii care îndeplinesc sau depășesc așteptările așteptările clienților.

PG
$161.50 $0.96 +0.60%
Target Price
148.69 (-7.93% Downside)

Cu o creștere neîntreruptă și îndelungată a dividendelor, PG este una dintre acțiunile legendare cu dividende. Pentru anul 2023, câștigurile companiei 82 miliarde de dolariceea ce reprezintă o creștere de 4%. față de anul precedent. Analiștii se așteaptă ca veniturile PG să ajungă la 84,74 miliarde USD în 2024 și chiar la 84,74 miliarde USD în 2025. 88 miliarde USD, ceea ce indică un potențial de creștere puternic și stabil. În plus, PG prezintă, de asemenea, o creștere consistentă a veniturilor. Pentru 2023, venitul net al companiei a ajuns la 14,5 miliarde USD.

PG
$161.50 $0.96 +0.60%

Un alt factor cheie pentru investitori este istoricul creșterii dividendelor. PG nu numai că plătește dividende, dar le și crește în mod regulat. Cu 68 de ani consecutivi de creștere a dividendelor, compania Procter & Gamble se clasează printre cele mai fidele acțiuni cu dividende. Pentru investitorii care caută un venit de investiții stabil, această tendință pe termen lung de creștere a dividendelor este un factor important.

ConocoPhillips $COP+0.4%

ConocoPhillips este o companie energeticăglobală cu sediul central în Houston, Texas și în Statele Unite . Se concentrează pe extracția, producția și distribuția de țiței, gaze naturale și alte produse energetice. Compania este activă la nivel mondial și are operațiuni în mai multe țări, printre care Statele Unite, Canada, Alaska, Norvegia și altele . ConocoPhillips este un lider mondial în industria combustibililor fosili care își menține poziția puternică prin lunga sa istorie de succes și inovație.

COP
$129.84 $0.51 +0.39%
Target Price
118.95 (-8.39% Downside)

Cu vânzări de 56,14 miliarde USD în 2023, ConocoPhillips este unul dintre cei mai mari jucători din industrie. Analiștii se așteaptă ca veniturile companiei să continue să crească, ajungând la 58,96 miliarde de dolari până la sfârșitul anului 2024 și la peste 61 miliarde de dolari în 2025. Compania oferă acționarilor săi o atractivă dividende atractive de 3,7%.. Compania se mândrește, de asemenea, cu o opinie puternică de cumpărare din partea analiștilor, ceea ce indică un sentiment pozitiv cu privire la dezvoltarea viitoare a companiei. Cu o bază solidă de câștiguri și dividende, ConocoPhillips oferă o oportunitate de investiție cu un echilibru de creștere și stabilitate.

COP
$129.84 $0.51 +0.39%

Un alt factor important care face din ConocoPhillips o alegere atractivă de investiție este abordarea strategică a companiei de viitor. Compania investește în mod activ în noi tehnologii și soluții energetice durabile, ceea ce o ajută să se adapteze la tendințele în schimbare din industrie. Compania recunoaște provocările cu care se confruntă cu care se confruntă industria combustibililor fosili, și caută modalități inovatoare de a rămâne competitivă și sustenabilă în termen lung termen lung.

Disclaimer: Există o mulțime de surse de inspirație pe Bulios, dar selecția acțiunilor și construirea portofoliului depind de dumneavoastră, așa că efectuați întotdeauna o autoanaliză amănunțită.

Sursă.


Dați articolul mai departe sau păstrați-l pentru mai târziu.