S&P 500 ^GSPC 5,026.45 +1.19%
Nvidia NVDA $792.30 +3.98%
Tesla TSLA $141.71 -3.63%
Alphabet GOOG $158.78 +1.97%
Amazon AMZN $177.74 +1.78%
Meta META $485.68 +0.96%
Apple AAPL $166.58 +0.95%
Microsoft MSFT $401.92 +0.70%

3 acțiuni subevaluate cu până la 25% cu potențial de creștere

Nicolae Francescu
7. 3. 2024
5 min read

O serie de oportunități de investiții interesante se ivesc în 2024, trei companii ieșind în evidență pentru potențialul și performanța lor. Aceste companii atrag investitorii prin multiplii mici ai estimărilor privind câștigurile viitoare și prin creșterea constantă, ceea ce le face să fie oportunități de investiții atractive în sectoarele aerospațial, auto și energetic.

Investitorii se concentrează acum pe potențialul pe termen lung al acestor trei companii și le monitorizează evoluția, cu gândul la creșterea și performanța viitoare. Deciziile lor strategice și capacitatea de a se adapta la condițiile de piață în schimbare sporesc încrederea investitorilor și sporesc atractivitatea acestor companii. Urmărirea evoluției acestor companii devine astfel crucială pentru investitorii care doresc să exploateze potențialul acestor oportunități.

United Airlines $UAL+5.0%

După o perioadă de pandemiedificilă, United Airlines începe să-și revină și este evidentă o revenire la creștere. De la vârful de dinaintea pandemiei, prețul acțiunilor $UAL+5.0% a scăzut cu aproape 50%, ceea ce poate reprezenta o oportunitate de investiție care atrage mulți investitori. De la începutul anului 2024, acțiunile companiei au înregistrat o creștere de 10%, ceea ce indică un sentiment pozitiv în jurul companiei și optimism în sector. Analiștii se așteaptă ca societatea să continue să își reconstruiască poziția, care poate fi susținută derezervările puternice și de o creștereașteptată acererii de călătorii în SUA și în străinătate.

UAL
$53.95 $2.57 +5.00%
Fair Price: $14.44
Bemgkw: 2.08%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

În al patrulea trimestru al anului 2023 United Airlines a depășit în mod surprinzător așteptările. Compania a raportat un profit pe acțiune de 1,8 dolari și o creștere aveniturilor la 13,6 miliarde de dolari, o creștere de 10% față de perioada anterioară. Aceste rezultate audepășit așteptările analiștilor care se așteptau la profituri și vânzări mai mici. Aceste cifre pozitive pentru 2023 sugerează că United Airlines este pe drumul cel bun pentru a-și restabili creșterea și profitabilitatea.

UAL
$53.95 $2.57 +5.00%
Target Price
57.12 (+5.88% Upside)

Deși problemele recente cu oprirea aeronavelor Boeing 737 MAX ar putea cauza unele probleme, United Airlines se așteaptă ca profiturile pentru întregul an 2024 să se situeze în intervalul de 9 până la 11 dolari pe acțiune. Acest curaj și încredere în fața unor potențiale provocări arată că societatea este ferm hotărâtă să continue să continue să calea spre succes și oferă oportunități de investiții atractive pentru investitorii pe termen lung.

General Motors $GM+2.4%

General Motors se află într-o fază de creștere interesantă, cu un multiplu atractiv al estimărilor privind câștigurile viitoare. Acțiunile producătorului auto se tranzacționează la doar de cinci ori din estimările privind câștigurile viitoare, ceea ce reprezintă o oportunitate atractivă pentru investitori. În condițiile în care prețul unui preț al acțiunilor de aproximativ 40 de dolari este o investiție relativ accesibilă care atrage mulți investitori. Având în vedere că societatea a încheiat un nou acord cu sindicatele anul trecut, încrederea investitorilor în potențialul companiei a crescut.

GM
$43.40 $1.02 +2.42%
Fair Price: $13.39
Hgjrfg: 45.18%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Pentru anul viitor, compania General Motors este de așteptat să înregistreze o creștere puternică. Compania a emis recent previziuni care estimează un profit pe acțiune cuprins între 8,5 și 9,5 dolari și un flux de numerar liber de 8 miliarde de dolari până la 10 miliarde de dolari în 2024. Dacă acestea sunt rezultatele pentru 2024, ar reprezenta o creștere semnificativă față de rezultatele anterioare și ar indica o perspectivă stabilă pentru companie. În plus, compania își subliniază angajamentul față de dezvoltarea vehiculelor electrice, ceea ce ar putea să îi consolideze și mai mult poziția și să aducă o creștere suplimentară în viitor.

GM
$43.40 $1.02 +2.42%
Target Price
62.33 (+43.63% Upside)

Acțiunile $GM+2.4% oferă, de asemenea , unrandament atractiv al dividendelor de 1,2% și o creștere constantă a valorii. Cu acești parametri atractivi și planuri ambițioase pentru viitor, General Motors poate fi una dintre celemai interesante oportunități de investiții. Investitorii care aleg să intre în această companie se pot aștepta la o apreciere frumoasă a investiției lor în următorii ani.

Chevron $CVX+1.6%

Chevron reprezintă o oportunitate de investiție stabilă într-un mediu dinamic industria petrolieră. Acțiunile companiei se tranzacționează cu 13 ori din estimările privind câștigurile viitoare, ceea ce sugerează că acțiunile sunt subevaluate. În ciuda problemelor recente asociate cu achiziționarea de către companie a Hess Corp.Chevron încă se menține ca un jucător puternic.

CVX

Chevron

CVX
$162.52 $2.52 +1.58%
Fair Price: $093.34
Znkcuquy: 1.86%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Având în vedere randamentul dividendelor de4,3% și evaluarea scăzută a acțiunii în comparație cu o capitalizare de piață de aproape 300 de miliarde de dolari, este Chevron o opțiune atractivă pentru investitorii care caută un venit stabil și o creștere potențială a capitalului. În plus, având în vedere că acțiunile se tranzacționează cu 12%sub maximul de 52 de săptămâni , existăloc pentru aprecierea prețului acțiunilor în perioada următoare.

CVX

Chevron

CVX
$162.52 $2.52 +1.58%
Target Price
173.67 (+6.86% Upside)

Rapoartele recente referitoare la probleme cu achiziția de la Hess Corp. ar fi putut cauza o ușoară scădere a acțiunilor Chevron, dar pentru investitori, aceasta poate reprezenta o interesantă oportunitate de cumpărare. Cu o strategie clară și elemente fundamentale solide, se așteaptă ca Chevron să continue să ofere profituri constante și valoare acționarilor săi în pe termen lung.

Disclaimer: Există o mulțime de surse de inspirație care pot fi găsite pe Bulios, dar selecția acțiunilor și construcția portofoliului depinde de dumneavoastră, așa că efectuați întotdeauna o analiză aprofundată a propriei dumneavoastră.

Sursă.


Dați articolul mai departe sau păstrați-l pentru mai târziu.