S&P 500 ^GSPC 5,070.55 +1.20%
Nvidia NVDA $824.18 +3.65%
Meta META $495.78 +2.92%
Tesla TSLA $144.61 +1.80%
Microsoft MSFT $407.06 +1.52%
Amazon AMZN $179.52 +1.29%
Alphabet GOOG $159.92 +1.25%
Apple AAPL $166.82 +0.59%

🚀✨ Sfatul lui Joe Rosenfield ✨🚀🚀

Joe Rosenfield, o legendă printre investitori și un manager respectat, ne-a lăsat lecții incredibile pentru investiții de succes. 📈🔍 Pentru mine, acestea sunt primele 6 reguli și cunoștințe de bază pe care fiecare investitor ar trebui să le știe și să le urmeze, așa că haideți să ni le reamintim aici sâmbătă seara și dacă mai are cineva vreo idee, nu uitați să o postați în comentarii!

Plierea pacientului: Joe a transformat 11 dolari în 1 milion de dolari și apoi 1 milion de dolari în 1 miliard de dolari. A deținut companii mari timp de zeci de ani, nu a făcut tranzacții cu acțiuni pe termen scurt. "Lasă acțiunile să crească și nu face nimic". spune el. Acest lucru este foarte important, sunt sigur că toți am trecut printr-un fel de criză bursieră, așa că știți că piețele își revin de obicei cumva. De aceea este important să stai cu mâinile în sân și să nu vinzi poziții pierdute inutil!

Stați departe de tranzacționare: Joe îi sfătuiește, de asemenea, pe începători să evite tranzacțiile frecvente și să își construiască mai degrabă un portofoliu constant și stabil.

Cumpărați companii excelente și rămâneți cu ele: Joe a regretat că a vândut Intel cu un randament 4,483 %. "A fost cea mai mare greșeală. Acțiunile valorau miliarde". Acest lucru ne spune că, dacă crezi cu adevărat într-o companie și crezi în modelul său de afaceri, cu siguranță nu ar trebui să scapi de acțiuni, ci să îți mărești poziția în companie!

Nu vă alarmați de o scădere a prețului acțiunilor: Filosofialui Joe... "De ce ar trebui să mă îngrijorez?" Gândiți-vă că o scădere a prețului face parte din jocul investițional.

Investiți cu un scop: Joe dorea ca banii săi să fie folosiți în mod util. I-a donat Colegiului Grinnell, unde a gestionat finanțele timp de ani de zile. Și astfel ajung la întrebarea: ce v-a determinat să investiți? Fie că este vorba de asigurarea unui viitor mai bun, de câștigarea unor bani în plus, de economisirea pentru copiii tăi sau de economisirea pentru pensie, care este cea mai mare motivație a ta?

Nu vindeți: Dacă găsiți o investiție excelentă, aveți răbdare și evitați deciziile emoționale. Joe a investit cu analiză și fără emoții.

Sunt sigur că fiecare își poate lua propriul sfat din aceste sfaturi, care sunt cele mai importante pentru tine? 💼📊


Există vreo sursă despre cum a transformat cei 11$ într-un milion?;)

Mulțumesc pentru atenționare și îmi pare rău pentru greșeală... a transformat 11 milioane de dolari în 1 miliard de dolari, o voi repara chiar acum!