S&P 500 ^GSPC
5,011.12
-0.22%
Tesla TSLA
$149.83
-3.62%
Microsoft MSFT
$404.33
-1.82%
Meta META
$501.80
+1.54%
Amazon AMZN
$179.17
-1.16%
Nvidia NVDA
$846.71
+0.76%
Apple AAPL
$167.04
-0.57%
Alphabet GOOG
$157.46
+0.37%

🚀✨ Joe Rosenfield tanácsai ✨🚀✨✨🚀

Joe Rosenfield, a befektetők legendája és elismert menedzsere hihetetlen tanulságokkal hagyott ránk a sikeres befektetéshez. 📈🔍 Számomra ez a 6 legfontosabb alapszabály és tudás, amit minden befektetőnek ismernie és követnie kell, úgyhogy emlékeztessük magunkat rájuk itt szombat este, és ha valakinek még eszébe jut valami, feltétlenül írja meg a kommentek között!

Türelmes hajtogatás: Joe11 dollárból 1 millió dollárt, majd 1 millió dollárból 1 milliárd dollárt csinált . Évtizedekig tartotta a nagyszerű cégeket, nem rövidtávú részvénykereskedelmet folytatott. "Hagyta, hogy a részvények növekedjenek, és nem csinált semmit". mondta. Ez nagyon fontos, biztos vagyok benne, hogy mindannyian átéltünk már valamilyen tőzsdei válságot, így tudjátok, hogy a piacok általában valahogyan visszapattannak. Ezért fontos, hogy üljünk a babérjainkon, és ne adjunk el feleslegesen veszteséges pozíciókat!

Maradj távol a kereskedéstől! Joe azt is tanácsolja a kezdőknek, hogy kerüljék a gyakori kereskedést, és inkább építsenek ki egy stabil és stabil portfóliót.

Vásárolj nagyszerű vállalatokat, és ragaszkodj hozzájuk: Joe megbánta, hogy eladta az Intelt, amelynek hozama 4,483 %. "Ez volt a legnagyobb hiba. A részvények milliárdokat értek." Ez azt üzeni, hogy ha valóban hiszel egy vállalatban, és hiszel az üzleti modelljükben, akkor semmiképpen ne szabadulj meg a részvényektől, hanem növeld a pozíciódat a vállalatban!

Ne ijedjen meg a részvényárfolyam csökkenésétől: Joe filozófiája - "Miért kellene aggódnom?" Gondolj az árfolyamcsökkenésre úgy, mint a befektetési játék részeként.

Fektessen be egy cél érdekében: Joe azt akarta, hogy a pénzét jó célra ford ítsa. AGrinnell College-nak adományozta , ahol évekig ő kezelte a pénzügyeket. És ezzel el is érkeztem a kérdéshez: mi késztette arra, hogy befektessen? Akár egy jobb jövő biztosítása, akár plusz pénz keresése, akár a gyerekeidnek vagy a nyugdíjra való megtakarítás, mi a legnagyobb motivációd?

Ne adja el! Ha talál egy nagyszerű befektetést, legyen türelmes, és kerülje az érzelmi döntéseket. Joe elemzéssel és érzelmek nélkül fektetett be.

Biztos vagyok benne, hogy ezekből a tippekből mindenki ki tudja venni a saját tanácsait, melyek a legfontosabbak számodra? 💼📊


No comments yet