S&P 500 ^GSPC
5,123.41
-1.46%
Nvidia NVDA
$881.95
-2.67%
Meta META
$511.90
-2.15%
Tesla TSLA
$171.05
-2.03%
Amazon AMZN
$186.13
-1.54%
Microsoft MSFT
$421.90
-1.41%
Alphabet GOOG
$159.19
-1.00%
Apple AAPL
$176.55
+0.86%

🚀✨ Nasveti Joeja Rosenfielda ✨🚀

Joe Rosenfield, legenda med vlagatelji in ugleden upravitelj, nam je zapustil neverjetne lekcije za uspešno investiranje. 📈🔍 Zame je to 6 osnovnih pravil in znanj, ki bi jih moral poznati in upoštevati vsak vlagatelj, zato se jih spomnimo tukaj v soboto zvečer, in če se še kdo spomni česa, naj to objavi v komentarjih!

Zlaganje pacienta: Joe je11 dolarjev spremenil v 1 milijon dolarjev in nato 1 milijon dolarjev v 1 milijardo dolarjev. Velika podjetja je držal desetletja, ni se ukvarjal s kratkoročnim trgovanjem z delnicami. "Naj delnica raste in ne stori ničesar." pravi. To je zelo pomembno, prepričan sem, da smo vsi že doživeli kakšno borzno krizo, zato veste, da se trgi običajno nekako odbijejo. Zato je pomembno, da sedite križem rok in ne prodajate po nepotrebnem izgubljenih pozicij!

Držite se stran od trgovanja: Joe začetnikom tudi svetuje, naj se izogibajo pogostemu trgovanju in naj raje oblikujejo stabilen in stabilen portfelj.

Kupujte odlična podjetja in se jih držite: Joe je obžaloval prodajo družbe Intel z donosnostjo 4,483 %. "To je bila največja napaka. Delnica je bila vredna več milijard." To nam pove, da če resnično verjamete v podjetje in verjamete v njegov poslovni model, se delnice vsekakor ne smete znebiti, temveč morate povečati svoj položaj v podjetju!

Ne vznemirjajte se zaradi padca cene delnice: Joejeva filozofija - "Zakaj bi me moralo skrbeti?" Na padec cene glejte kot na del naložbene igre.

Vlagajte z namenom: Joe je želel, da se njegov denar dobro uporabi. Podaril ga je kolidžu Grinnell, kjer je dolga leta upravljal finance. In tako pridem do vprašanja, kaj vas je spodbudilo k vlaganju? Kaj je vaša največja motivacija, ne glede na to, ali gre za zagotavljanje boljše prihodnosti, dodaten zaslužek, varčevanje za otroke ali varčevanje za pokojnino?

Ne prodajajte: Če najdete odlično naložbo, bodite potrpežljivi in se izogibajte čustvenim odločitvam. Joe je investiral z analizo in brez čustev.

Prepričan sem, da si lahko vsakdo iz teh nasvetov vzame svoj nasvet, kateri so najpomembnejši za vas? 💼📊


No comments yet