S&P 500 ^GSPC 5,070.55 +1.20%
Nvidia NVDA $824.18 +3.65%
Meta META $495.78 +2.92%
Tesla TSLA $144.61 +1.80%
Microsoft MSFT $407.06 +1.52%
Amazon AMZN $179.52 +1.29%
Alphabet GOOG $159.92 +1.25%
Apple AAPL $166.82 +0.59%

AzOracle teljesítménye és jövője $ORCL

Tegnap megvoltak ennek a technológiai vállalatnak az eredményei, amit nem szeretnék különösebben bemutatni, vagy akár konkrét számokat feleleveníteni. Mindent megtalálsz itt, a részvények leírásában https://bulios.com/ticker/ORCL és a Flash News-ban is, a konkrét számokat és az eredmények bemutatásáról készült felvételeket. 😊 Ami viszont tetszik, és érdekel, hogyan látod a részvény jövőjét, azok az együttműködések.

A vállalat ma szép 13%-ot emelkedett a tőzsdei bevezetőben, ami természetesen a nagyon jó eredményeknek köszönhető, de az Nvidia-val való együttműködésnek is.

Miért jó a kettőjük együttműködése? A$ORCL+0.5%híres az örökölt adatbázis-üzletágáról, amely világszerte a nagyvállalatok alapvető IT-összetevője. Az elmúlt öt évtizedben egy robusztus szoftverfejlesztési ökoszisztémát ápolt.

Az Oracle Cloud Infrastructure támogatja a fejlesztőket abban, hogy nagy teljesítményű alkalmazásokat hozzanak létre a legkülönbözőbb környezetekben. Az Nvidiával nemrégiben kötött stratégiai partnerség célja, hogy az Oracle továbbfejlessze mesterséges intelligencia képességeit, és nagy teljesítményű szolgáltatásokat kínáljon a vállalatoknak, megerősítve ezzel pozícióját az iparágban.

Az Nvidiával való együttműködés erősíti az Oracle társulását, ami potenciálisan magasabb profitot tesz lehetővé, és az Nvidia pozitív fejleményei hatással lehetnek az ORCL részvényeire. Az ORCL-be történő befektetés, amelyet jelenleg az NVDA árának mindössze egynyolcadára áraznak, lehetőséget kínál a kereskedőknek, hogy profitáljanak a technológiai óriás sikereiből.

Az Nvidia mellett az Oracle-nek egyre nagyobb ügyfélkörrel rendelkezik, leginkább a McDonald's, a Walmart és az Uber.

ORCL

Oracle

ORCL
$115.09 $0.56 +0.49%

Safra Catz vezérigazgató elmondta, hogy az Oracle arra számít, hogy továbbra is jelentős felhőinfrastruktúra-megrendeléseket kap, mivel a Gen2 AI-infrastruktúrájuk iránti nagy kereslet meghaladja a kínálatot.

A felhőalapú adatközpontok gyors bővülése ellenére a kereslet továbbra is meghaladja a kapacitást. Catz továbbá megjegyezte, hogy a 80 milliárd dolláros rendelésállomány mintegy 43%-át a következő négy negyedévben fogják árbevételre váltani.

Amikor a kereslet meghaladja a kínálatot, az árak jellemzően emelkednek, ami az Oracle felhőmegoldásaira is igaz. Ez jó előjel az ORCL részvények jövője szempontjából, ami ígéretes kilátásokat jelez a jövőre nézve.

Nekem nagyon tetszik ez a hír, és nagyon pozitívnak tűnik. A mesterséges intelligenciát egyszerűen nem lehet megállítani, és rengeteg cég már elindult miatta, de itt szerintem még elég alacsony az árfolyam, és lehet benne potenciál. Mit gondolsz erről a vállalatról. Persze aki eddig tartotta így gratulálok a mai növekedéshez 💰😁.


No comments yet