S&P 500 ^GSPC 5,187.67 +0.00%
Tesla TSLA $174.72 -1.74%
Alphabet GOOG $171.16 -1.05%
Meta META $472.60 +0.93%
Amazon AMZN $188.00 -0.40%
Microsoft MSFT $410.54 +0.29%
Apple AAPL $182.74 +0.19%
Nvidia NVDA $904.12 -0.16%

Revoluce ve finančním a investičním poradenství? 📣

V dnešní době jsme svědky prudkého nárůstu využívání umělé inteligence (AI) a robotických poradců ve finančním sektoru, což otevírá nové možnosti pro investory všech úrovní.

AI a robotika mají potenciál zásadně změnit finanční sektor a přináší tak revoluci v tom, jak spravujeme naše finance, investujeme a přistupujeme k finančním službám.

S rostoucími datovými sadami a výpočetním výkonem mohou AI systémy poskytovat stále přesnější predikce trhu a personalizované finanční poradenství, což může vést k lepším výsledkům pro investory.

Sektor AI a robotických poradců ve finančním sektoru je rychle rostoucím odvětvím, které nabízí inovativní řešení pro správu a optimalizaci investic.

AI poradci mohou nabídnout personalizované investiční strategie, snížit náklady na správu a zvýšit efektivitu obchodování či investování. Dále mohou zlepšit zákaznickou zkušenost, odhalit podvodné transakce, posoudit rizika a pomáhat při vytváření obchodních strategií pro hedgeové fondy.

Tyto informace naznačují, že sektor AI a robotických poradců ve finančním sektoru je na vzestupu a že finanční instituce intenzivně pracují na integraci AI do svých služeb a produktů.

Přestože AI a robotika nabízejí řadu výhod, jako jsou snížené náklady, personalizované služby a efektivní správa portfolia, nejsou bez rizik a výzev.

✍🏻 Jaký je váš pohled a názor na tento rozvíjející se sektor? Jaké příležitosti a výzvy vidíte v budoucnosti AI a robotických poradců ve finančním sektoru? ✍🏻

Pokud máte zkušenost s některým pomocníkem v tomto odvětví, neváhejte se podělit o své poznatky níže v komentářích.


Též by mě to zajímalo. Jak to funguje a jak to fungovat bude. Jestli by AI posílala např zprávy, RSI je na 85 u Amazonu překoupený ,algoritmus říká prodej, lidi prodají a za 2 hoďky ti přijde zpráva RSI je 23 přeprodaný a kup to. Samozřejmě nemyslím jen RSI. Jak bude výkonné AI , myslím tím něco jako procesory od Intelu podle generace. Dostanou se k novinkám rychleji např fond R.Dalia nebo to bude dostupné i pro prcky. Mohlo by to předpovídat líp počasí 😂 aspoň na půl roku dopředu, bude tuhá zima je čas koupit nějakou komoditku...