S&P 500 ^GSPC 5,038.1 +1.43%
Nvidia NVDA $799.15 +4.88%
Tesla TSLA $141.84 -3.54%
Alphabet GOOG $159.16 +2.21%
Amazon AMZN $178.22 +2.05%
Meta META $487.74 +1.39%
Apple AAPL $167.00 +1.22%
Microsoft MSFT $402.82 +0.93%

🗓️Týdenní pentru o privire de ansamblu asupra celor mai importante evenimente de pe piețe!

✨ Se întâmplă multe pe piețe în această săptămână! Fiți atenți la aceste evenimente cheie:

🏡 Începem ziua deluni cu un anunț vânzărilor de case noi în SUA, care ne va oferi o actualizare a pieței imobiliare. Creșterea vânzărilor de case noi indică un interes puternic și un impuls pozitiv în economie.

💼 Marți, vom fi anunțați de date privind încrederea consumatorilor CB, o încredere mai mare a consumatorilor ne spune, de obicei, că aceștia sunt optimiști cu privire la viitor și sunt mai predispuși să cheltuiască mai mulți bani. Vom auzi, de asemenea, așa-numitul "Comenzi de bunuri durabile", valorile mai mari indică, de obicei, un interes puternic din partea întreprinderilor de a investi în noi bunuri și de a-și extinde producția. Acesta poate fi un semnal pozitiv pentru economie și poate indica o creștere viitoare.

💹Earnings.

🎙️ Miercuri, în cadrul ședinței de tranzacționare a DiscursWaller, membru al FOMC, care va prezenta posibila politică a băncii centrale.

💹Earnings: Jefferies financial group $JEF+3.0%

📈 Joi va fi o zi foarte importantă, deoarece datele privind PIB PIB-UL TRIMESTRIAL AL PATRULEA DIN SUAAici vom vedea cum evoluează economia SUA .De asemenea, ne vor fi prezentate numărul de cereri de șomajun număr mai mare poate indica o deteriorare a pieței muncii și posibile dificultăți economice. Un indicator foarte important va fi, de asemenea, și sentimentul consumatorilorAcest indicator evaluează starea generală de spirit și atitudinea consumatorilor față de situația economică actuală și față de perspectivele lor financiare viitoare.

🎤Vineri vom afla nivelul de al inflației de bază PCEaceastă cifră importantă este foarte mult monitorizată de banca centrală. Urmată de discursul președintelui Fed,Powell, ar trebui să aflăm care este punctul său de vedere asupra situației actuale și ce direcție va lua politica monetară.

Vestea tristă pentru mulți investitori, însă, este că majoritatea piețelor bursiere sunt închise vineri din cauza Vinerea Mare! Cel puțin putem răsufla ușurați și ne putem aduna forțele pentru săptămâna care urmează!

Nu ratați aceste evenimente importante!
La ce veți fi atenți în săptămâna care urmează ? 💼📈📈


Câștiguri $VLD+0.4% Va fi de natură să împingă prețul peste 1USD? Sau vom auzi despre necesitatea unei divizări inverse?