S&P 500 ^GSPC
5,011.12
-0.22%
Tesla TSLA
$149.83
-3.62%
Microsoft MSFT
$404.33
-1.82%
Meta META
$501.80
+1.54%
Amazon AMZN
$179.17
-1.16%
Nvidia NVDA
$846.71
+0.76%
Apple AAPL
$167.04
-0.57%
Alphabet GOOG
$157.46
+0.37%

🗓️Týdenní a piacok legfontosabb eseményeinek áttekintéséhez!

✨ A héten sok minden történik a piacokon! Figyeljen ezekre a legfontosabb eseményekre:

🏡 Hétfőn egy bejelentéssel kezdünk . újlakás-eladások azEgyesült Államokban, amely friss információkat fog adni a lakáspiacról. Az újlakás-eladások növekedése erős érdeklődést és a gazdaság pozitív lendületét jelzi.

💼 Kedden a következő adatokról kapunk értesítést CB fogyasztói bizalom, a magasabb fogyasztói bizalom általában azt jelzi, hogy a fogyasztók optimistán tekintenek a jövőbe és nagyobb valószínűséggel költenek több pénzt. Hallani fogjuk továbbá az ún. "tartós fogyasztási cikkek megrendeléseiről", a magasabb értékek általában azt jelzik, hogy a vállalkozások nagy érdeklődést mutatnak az új eszközökbe való beruházás és a termelés bővítése iránt. Ez pozitív jelzés lehet a gazdaság számára, és a jövőbeli növekedést jelezheti.

💹Enyereség.

🎙️ Szerdán a BeszédWaller FOMC-tag, aki felvázolja a lehetséges jegybanki politikát.

💹Enyereség: Jefferies pénzügyi csoport $JEF+0.8%

📈 C sütörtökön nagyon fontos nap lesz, hiszen a adatok a GDP USA NEGYEDIK NEGYEDÉVES GDPItt fogjuk látni, hogyan alakul azamerikai gazdaság. Bemutatásra kerül továbbá a munkanélküliségi kérelmek számaa magasabb számok a munkaerőpiac romlására és esetleges gazdasági nehézségekre utalhatnak. Nagyon fontos mutató lesz még a fogyasztói hangulatEz a mutató a fogyasztók általános hangulatát és hozzáállását értékeli a jelenlegi gazdasági helyzethez és jövőbeli pénzügyi kilátásaikhoz.

🎤Pénteken megtudjuk, hogy milyen szinten áll a a maginfláció PCEezt a fontos adatot a jegybank nagy figyelemmel kíséri. Ezt követően PowellFed-elnök beszéde következ ik, amelyből megtudhatjuk, hogyan látja a jelenlegi helyzetet, és milyen irányt vesz a monetáris politika.

Sok befektető számára azonban az a szomorú hír, hogy a legtöbb tőzsde pénteken zárva tart, mivel Nagypéntek! Legalább fellélegezhetünk és erőt gyűjthetünk az előttünk álló hétre!

Ne hagyja ki ezeket a fontos eseményeket!
Te mire figyelsz majd a jövő héten ? 💼📈


No comments yet