S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

3 acțiuni pe care inteligența artificială a Google le-ar include în portofoliul său

dalcasandu
3. 5. 2024
5 min read

Astăzi, vă vom arăta modul în care inteligența artificială transformă metodele tradiționale de analiză financiară și oferă investitorilor perspective unice asupra viitorului pieței bursiere. Ne vom uita la trei acțiuni specifice pe care cele mai recente previziuni sugerează că au un potențial de creștere mare. Aceste acțiuni "recomandate" de AI pot prezenta oportunități interesante. Vom începe cu o platformă de comerț electronic de top care a câștigat rapid recunoaștere la nivel mondial și ale cărei vânzări au explodat datorită nevoilor tot mai mari de vânzări online ale întreprinderilor mici și mijlocii.

În continuare, ne vom uita la unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice care a depășit limitele datorită cererii crescute. În cele din urmă, ne vom uita la o companie tehnologică specializată în securitatea internetului ale cărei inovații schimbă modul în care ne protejăm mediul digital.

Shopify $SHOP-1.2%

Shopify, o companie canadiană fondată în 2006, a devenit rapid unul dintre cei mai importanți furnizori de platforme pentru platforme de comerț electronic. În ultimii ani, compania și-a extins rapid prezența globală, ceea ce a dus la o creștere semnificativă a cifrei de afaceri. În 2023, Shopify a raportat venituri anuale de 7,1 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă aproximativ o creștere de 33%. față de anul precedent. Această creștere a fost și, probabil, va continua să fie determinată de interesul crescut al întreprinderilor mici pentru vânzările online, datorită pandemiei COVID-19.

SHOP

Shopify

SHOP
$56.97 -$0.67 -1.16%
Fair Price: $55.67
Seehxfyz: 5.32%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

În ultimul trimestru al anului 2023, Shopify a raportat venituri de 2,2 miliarde de dolari, în creștere cu 26% față de trimestrul anterior. Această creștere a fost determinată în principal de extinderea serviciilor lor și de integrarea cu populare social media, permițându-le comercianților cu amănuntul să își conecteze cu ușurință produsele la audiențe online mari. De asemenea, Shopify continuă să își îmbunătățească soluțiile tehnologice, care includ instrumente avansate de analiză și inteligență artificială, care îi ajută pe utilizatori să își optimizeze strategiile de vânzare și să îmbunătățească experiența clienților.

SHOP

Shopify

SHOP
$56.97 -$0.67 -1.16%
Target Price
81.6 (+43.23% Upside)

Având în vedere creșterea constantă a cumpărăturilor online, analiștii preconizează că Shopify va continua să crească și ar putea chiar să ajungă la venituri de până la 10 miliarde de euro Compania intenționează să investească în continuare în dezvoltarea serviciilor sale, inclusiv prin extinderea ofertelor pentru piețele internaționale și îmbunătățirea integrării cu canalele de vânzări offline. Această strategie ar trebui să permită Shopify să își mențină avantajul competitiv.

Whirlpool Corporation $WHR+0.1%

Whirlpool Corporation, principalul producător mondial de lider în producția de electrocasnice, își menține o poziție stabilă, cu o istorie îndelungată de inovație și profitabilitate. În 2023, compania a realizat vânzări de 19,4 miliarde de euro. ceea ce reprezintă o scădere de 1,3% față de anul precedent. Cu toate acestea, în 2023, Whirlpool a raportat că a depășit așteptările analiștilor cu un profit net de 481 de milioane de dolari, un salt semnificativ de la 1,5 miliarde de dolari în aceeași perioadă a anului precedent.

Deși lanțurile globale de aprovizionare au provocat unele complicații, compania a reușit să gestioneze cu succes aceste provocări prin rețeaua sa extinsă de distribuție și prin gestionarea eficientă a costurilor. Aceste rezultate sunt o dovadă a poziției puternice a companiei.

WHR
$86.52 $0.06 +0.07%
Target Price
129.33 (+49.48% Upside)

Având în vedere că se așteaptă reducere a ratelor dobânzilor Whirlpool s-ar putea confrunta cu o creștere suplimentară în anii următori. Ratele scăzute ale dobânzilor încurajează de obicei investițiile în imobiliare și în renovarea locuințelor, ceea ce ar putea duce la o cerere mai mare pentru electrocasnice. De asemenea, compania intenționează să își extindă operațiunile și să investească în noi tehnologii, ceea ce ar trebui să îi sporească și mai mult cota de piață și să îi îmbunătățească competitivitatea. Analiștii estimează că, în cazul în care condițiile economice sunt favorabile, Whirlpool ar putea obține o creștere suplimentară a vânzărilor de până la o 5 % în următorii doi ani.

Cloudflare $NET+0.8%

Cloudflare, fondată în 2009, este o companie americană de tehnologie specializată în furnizarea de servicii de securitate pe internet, distribuție de conținut și infrastructură cloud. Rețeaua lor se întinde în peste 200 de orașe din mai mult de 100 de țăripermițând clienților să îmbunătățească performanța aplicațiilor și serviciilor web. În 2023, Cloudflare a obținut venituri de 1,3 miliarde de dolari, o creștere de 32% față de anul precedent.

NET
$74.19 $0.57 +0.77%
Fair Price: $83.75
Qxquwfuu: 57.32%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

În ultimul trimestru al anului 2023, Cloudflare și-a continuat creșterea impresionantă, veniturile ajungând la 362 de milioane de dolari, ceea ce reprezintă o creștere de 31%. comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Această creștere s-a datorat în principal extinderii serviciilor de securitate, care sunt esențiale în lumea digitală conectată de astăzi. Compania a anunțat, de asemenea, că serviciile sale sunt utilizate în prezent de peste 4 milioane de cliențidintre care 119.000 sunt clienți plătitori, inclusiv mari corporații, ceea ce reprezintă o dovadă a credibilității și eficienței lor.

NET
$74.19 $0.57 +0.77%
Target Price
100.19 (+35.05% Upside)

Având în vedere numărul tot mai mare de amenințări cibernetice și atenția sporită acordată securității online, se așteaptă ca Cloudflare să continue să să se extindă și să inoveze în domeniul securității și infrastructurii IT. Compania a vizat de mult timp Extinderea ofertelor sale tehnologice și să-și consolideze poziția de jucător cheie în domeniul securității și performanței aplicațiilor și serviciilor web.

Disclaimer: Există o mulțime de surse de inspirație pe Bulios, dar selecția acțiunilor și construirea portofoliului depinde de dumneavoastră, așa că faceți întotdeauna o analiză proprie amănunțită.

Sursă.

Citiți articolul complet gratuit?
Dă-i drumul 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Dați articolul mai departe sau păstrați-l pentru mai târziu.