S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

3 olyan részvény, amelyek az utazási boom idején valószínűleg növekedni fognak

Vida Fazekas
13. 5. 2024
6 min read

Közeledik az ünnepi főszezon, és az idegenforgalmi ágazatban működő vállalatok már készülnek a kereslet várható növekedésére. Ebben a cikkben három olyan vállalatot veszünk közelebbről szemügyre, amelyek nemcsak az ügyfelek elégedettségét növelik stratégiai befektetésekkel, hanem jelentős bevételnövekedést is szeretnének elérni. Melyek a legfontosabb stratégiáik az elkövetkező hónapokra?

A közelgő nyári utazási szezon és az utasszám várható növekedése miatt ezek a vállalatok érdekes befektetési lehetőségek előtt állhatnak, amelyek vonzó hozamot hozhatnak nekünk, befektetőknek.

Ryanair $RYAAY-0.7%

A Ryanair, a vezető fapados légitársaság Az írországi székhelyű légitársaság nemrégiben jelentős bővítést jelentett be, és tervezi, hogy további 169 új útvonal felvételét. Ezzel a lépéssel az európai és észak-afrikai útvonalak száma több mint 2600-ra emelkedik. A hálózati kapacitás bővítésével a Ryanair nemcsak megerősíti pozícióját, hanem új lehetőségeket is nyit a megfizethető árú repülőjegyeket kereső utazók számára. megfizethető repülőjegyeket keresnek, lehetővé téve a vállalat számára, hogy jobban versenyezzen a gyorsan változó légiközlekedési iparágban.

RYAAY
$125.59 -$0.83 -0.66%
Fair Price: $908.30
Kzkoms: 7.47%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Bővítési tervei és teljesítménye alapján a Ryanair erős növekedésről és ellenálló képességről számol be a légiközlekedési ágazat előtt álló kihívások ellenére. A vállalat közölte, hogy a várakozások szerint utasszám-növekedést 6%-kal a tavalyi évhez képest, a teljes utasszám pedig várhatóan eléri a körülbelül 10 millió. Ezt a növekedést a sikeres marketingstratégia és az úticélok kibővített választéka támasztja alá, ami lehetővé teszi a Ryanair számára, hogy megőrizze versenyelőnyét az alacsony költségű szektorban.

RYAAY
$125.59 -$0.83 -0.66%

A Ryanair a hatékonyság és az ügyfelek elégedettségének maximalizálása érdekében aktívan beruház flotta- és szolgáltatásfejlesztésekbe. Tervezi új, energiatakarékos repülőgépek beszerzését. hatékonyabb repülőgépek és új régiókra, például Marokkóra terjeszti ki tevékenységét, ahol a vállalat tervezi, hogy 11 különböző célállomást fog összekapcsolni, jelzik a Ryanair azon törekvését, hogy még erősebb globális szereplővé váljon.

Booking.com $BKNG-0.7%

A Booking.com, a domináns szereplő a online utazásfoglalási szolgáltatás, folytatja növekedését, az idei első negyedévben 9%-os növekedést könyvelhetett el a foglalások terén. Az összes foglalás az első negyedévben elérte a lenyűgöző 297 millióami a platform erejét és népszerűségét bizonyítja az utazók körében világszerte. A bevételek 89%-a az Egyesült Államokon kívül, a vállalat sikeresen kihasználja a globális utazási kereslet növekedését, ami támogatja a nemzetközi piacokon való terjeszkedésre irányuló stratégiáját.

BKNG
$3,708.35 -$26.66 -0.71%
Fair Price: $0,995.63
Shpwndjl: 2.79%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

2024 első negyedévében a bruttó utazási foglalások értéke elérte a 43,5 milliárd dollárt, ami felülmúlta a várakozásokat elemzők várakozásait, és a vállalat lehetőségeibe vetett növekvő bizalmat tükrözi. A kamatok, adózás, értékcsökkenés és amortizáció előtti korrigált eredmény (EBITDA) 968 millió dollárra emelkedett, ami jóval meghaladta a piaci becsléseket. 718,6 millió 718 millió dollár. Ezek az eredmények a következőkhöz vezettek árcélok részvények.

BKNG
$3,708.35 -$26.66 -0.71%

Tekintettel az erős pozícióra és a sikeres első negyedéva Booking.com további technológiai és szolgáltatási beruházásokat tervez a felhasználói élmény javítása és kínálatának bővítése érdekében. A vállalat várakozásai szerint a foglalások száma éves összehasonlításban 4-6%-kal fog növekedni, míg a bruttó utazási foglalások várhatóan 3-5%-kal nőnek, ami a stabil növekedési tendenciát és a következő időszak szilárd kilátásait tükrözi, különösen a következő időszakhoz közeledve. az utazási főszezonhoz közeledünk.

MakeMyTrip $MMYT+2.1%

MakeMyTrip, vezető India vezető online utazási szolgáltatója platform, az idei első negyedévben jelentős növekedést ért el eredményeiben. A vállalat arról számolt be, hogy bruttó foglalása elérte a 2 milliárd dollárt, ami éves összehasonlításban 21,7%-os növekedést jelent. Ezt a sikert az indiai fogyasztók növekvő keresletére reagálva a termék- és szolgáltatáskínálat stratégiai bővítése támogatja, beleértve a repülőjegyeket, a szállodai foglalásokat és az üdülési csomagokat. A vállalat bevétele az időszakban 196,7 millió dollárra nőtt, ami éves szinten 196,7 millió dolláros növekedést jelent. 37,8 %.

Annak érdekében, hogy megőrizze versenyelőnyét és reagáljon az indiai piac dinamikus növekedésére, a MakeMyTrip a technológiai innovációba és a felhasználói élmény javításába fektet be. Az új funkciók és alkalmazások közelmúltbeli bevezetése a mobiltelefonok lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy Könnyebb ütemezés és az utazások lefoglalását, hozzájárulva ezzel a nagyobb ügyfél-elégedettséghez és -hűséghez. Ezek a beruházások nemcsak az ügyfélélményt javítják, hanem a felhasználók nagyobb elkötelezettségét is ösztönzik.

MMYT
$86.50 $1.77 +2.09%

A digitális utazási megoldások további fejlesztésére és innovációjára vonatkozó tervek célja a hatékonyság növelése és a személyre szabás kínálatot, amelyeknek új ügyfeleket kell vonzaniuk és fenntartaniuk a növekedés lendületét. Mivel az indiai utazási ágazat növekedése várhatóan folytatódik, és a gazdasági stabilizálódás világjárványt követő stabilizációs környezeta MakeMyTrip arra számít, hogy fenntartja teljesítményének tendenciáit és megerősíti pozícióját a pozícióját az elkövetkező években.

Jogi nyilatkozat: A Bulioson sok inspirációt talál, azonban a részvények kiválasztása és a portfólió felépítése csak Önön múlik, ezért mindig végezzen alapos önelemzést.

Source.

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen?
Gyerünk 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Adja tovább a cikket, vagy tegye el későbbre.