S&P 500 ^GSPC 5,267.84 -0.74%
Nvidia NVDA $1,037.99 +9.32%
Tesla TSLA $173.74 -3.54%
Apple AAPL $186.88 -2.11%
Alphabet GOOG $175.06 -1.65%
Amazon AMZN $181.05 -1.14%
Microsoft MSFT $427.00 -0.82%
Meta META $465.78 -0.43%

3 acțiuni S&P 500 care sunt subevaluate cu peste 20%.

Constantin
16. 5. 2024
6 min read

Începutul anului 2024 a adus vești interesante despre trei companii din S&P 500 care par a fi subevaluate cu peste 20%. Mișcările strategice, împreună cu rezultatele financiare pozitive, sugerează că aceste companii nu numai că au capacitatea de a se adapta la provocări, dar au și capacitatea de a anticipa și de a răspunde la viitoarele schimbări de pe piață. Acest lucru ar putea încuraja investitorii să exploreze în continuare aceste acțiuni, deoarece evaluările actuale ale pieței ar putea să nu reflecte adevăratul lor potențial.

Una dintre aceste companii se concentrează pe extinderea gamei sale de produse și pe îmbunătățirea rețelei de distribuție, ceea ce ar trebui să crească vânzările globale. Cealaltă companie a raportat recent îmbunătățiri semnificative ale marjelor de exploatare și ale venitului net, ceea ce sugerează că strategia sa începe să dea roade. Cea de-a treia companie, care s-a bazat în mod tradițional pe o industrie specifică, investește acum în inovație tehnologică.

Brown-Forman $BF-B-1.6%

Brown-Forman, un jucător important în domeniul băuturilor alcoolice, este cunoscută pentru gama sa largă de produse de calitate, care include unele dintre cele mai cunoscute mărci, cum ar fi Jack Daniel's, Old Forester și Korbel. Compania a înregistrat o anumită volatilitate a rezultatelor sale financiare în ultima perioadă, reflectând condițiile volatile de pe piață. În primul trimestru al anului 2024, compania a raportat venituri de 947 milioane de dolari, o ușoară scădere de 1% față de anul precedent. Cu toate acestea, compania a venitul net a crescut semnificativ, ajungând la 190 milioane de dolari, o creștere de 10% față de anul trecut.

Pe lângă performanța financiară, Brown-Forman a excelat în strategia sa de inovare și dezvoltare de noi produse. Compania și-a extins recent linia de produse pentru a include noi arome și ediții speciale, ceea ce ajută la menținerea interesului consumatorilor și îi consolidează poziția. De exemplu, noile lor produse din categoria gata de băutură (RTD) cocktailuri au înregistrat un interes semnificativ, ceea ce este în concordanță cu tendința tot mai mare de a consuma alcool într-un format ușor accesibil. Acești pași inovatori nu reflectă doar capacitatea companiei de a răspunde la schimbărilor în preferințe preferințelor consumatorilor, ci servesc și ca factor-cheie pentru creșterea pe termen lung.

BF-B
$46.32 -$0.74 -1.57%

Pe lângă inovarea produselor, Brown-Forman se concentrează, de asemenea, pe extinderea pe noi piețe și pe consolidarea rețelei sale globale de distribuție. De exemplu, în ultimul an, compania și-a extins prezența în Asia și în America de Sud, contribuind la o creștere de 5% a vânzărilor internaționale globale. Această dezvoltare geografică diversificare a produselor ajută compania să reducă riscul asociat cu fluctuațiile de pe piețele individuale și îi consolidează poziția globală.

General Motors $GM-0.5%

General Motors, unul dintre cei mai importanți producători de automobilea dezvăluit recent rezultate pozitive pentru primul trimestru al anului 2024, care indică sănătatea robustă a companiei în industrie. Cu venituri care au ajuns la 43 de miliarde de dolari, reprezentând o creștere de 7,6%. față de anul precedent, GM își confirmă capacitatea de a se adapta la condițiile de piață în schimbare. Venitul net al companiei în perioada a crescut cu 24,4%. la 2,98 miliarde de dolari, demonstrând eficiența strategiei și a operațiunilor sale. Aceste cifre pozitive au dus la o revizuire a perspectivei lor privind profitul net total pentru 2024, pe care îl estimează acum la 10,8 miliarde de dolari.

GM
$43.73 -$0.24 -0.55%
Fair Price: $98.83
Wxkpwi: 66.71%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

General Motors răspunde în mod activ la cererea tot mai mare de vehicule electrice (menținând în același timp o gamă puternică de vehicule cu combustie internă (), GM nu numai că rămâne competitivă, dar și-a stabilit și o poziție puternică în segmentul vehiculelor electrice, aflat în plină expansiune. O etapă importantă a fost introducerea mai multor modele noi de vehicule electrice care sunt proiectate direct pentru a se adapta atât la atât pentru uz personal, cât și pentru uz comercial nevoile clienților personali și comerciali.

GM
$43.73 -$0.24 -0.55%

Strategia companiei pentru anii următori se concentrează în mod clar pe integrarea în continuare a tehnologiilor avansate și pe consolidarea Software definite de software. General Motors intenționează, de asemenea, să repornească în condiții de siguranță operațiunile de a filialei sale Cruise, care este specializată în vehicule autonome. Legat de acest plan este speranța creșterii marjelor și a fluxului de numerar, ceea ce ar trebui să consolideze și mai mult stabilitatea financiară a companiei.

Delta Air Lines $DAL-0.7%

Delta Air Lines, unul dintre cei mai importanți companii aeriene companii aeriene din Statele Unite, și-a anunțat recent rezultatele din primul trimestru 2024, care arată o redresare a pieței aviatice după pandemie. În primul trimestru al acestui an, compania a raportat venituri de 13 miliarde de dolari, în creștere cu 7% față de anul precedent. Acest lucru vânzări pozitive este rezultatul unei cereri reînnoite de călătorii aeriene și a unui management mai eficient al operațiunilor.

DAL
$51.20 -$0.38 -0.74%
Fair Price: $57.52
Vergbm: 32.04%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Ca parte a unei strategii de îmbunătățire a serviciilor și își extinde aria de acoperire Delta Air Lines a investit în modernizarea flotei sale și în dezvoltarea de noi rute, în special pe rutele internaționale. Operațiunile au început în primul trimestru al anului 2024 zboruri noi către Asia și frecvențe sporite către Europa pentru a răspunde cererii în creștere de călătorii internaționale. În plus, compania a anunțat planuri de a adăuga 50 de aeronave noi la flota sa în următorii doi ani, ceea ce ar trebui să îi îmbunătățească eficiența operațională și să reducă costurile totale de operare.

DAL
$51.20 -$0.38 -0.74%

Delta Air Lines depune, de asemenea, eforturi susținute pentru a îmbunătăți experiența clienților, care este esențială pentru a rămâne competitivă. Compania și-a actualizat recent platformele digitalecare include noi caracteristici pentru check-in online și opțiuni de călătorie personalizate, care le facilitează clienților planificarea și gestionarea călătoriilor lor. Datorită acestor inovații și a performanțelor operaționale îmbunătățite, Delta Air Lines se așteaptă să își mențină rezultatele pozitive tendință de creștere pozitivă și să își consolideze poziția de una dintre cele mai importante companii aeriene din lume.

Disclaimer: Veți găsi multă inspirație pe Bulios, dar selecția acțiunilor și construirea portofoliului depinde de dumneavoastră, așa că faceți întotdeauna o analiză amănunțită pe cont propriu.

Sursă.

Citiți articolul complet gratuit?
Dă-i drumul 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Dați articolul mai departe sau păstrați-l pentru mai târziu.