3 acțiuni bancare digitale cu potențial de creștere de până la 120%

Sunteți interesat de potențialul a trei companii în lumea bancară digitală? În acest articol, analizăm modul în care trei companii schimbă jocul prin adaptarea strategică la o piață în continuă schimbare. Aflați cum fiecare dintre aceste companii face să avanseze serviciile financiare. De fapt, acțiunile lor ar putea înregistra o creștere semnificativă în viitorul apropiat.

Vom analiza modul în care fiecare dintre aceste companii duce activitatea bancară tradițională în domeniul digital și vom trece în revistă strategiile și inovațiile tehnologice pe care încearcă să le adopte.

Ally Financial $ALLY-0.4%

Ally Financial, un jucător important în domeniul serviciilor bancare și financiare digitale, arată o creștere constantă și abordări inovatoare pe parcursul acestui an. Compania, care este cunoscută în special pentru credite auto, a înregistrat o creștere a valorii de piață a acțiunilor sale cu mai mult de 14 % de la începutul anului, în mod semnificativ peste media a indicelui S&P 500. Această creștere este susținută de rezultate financiare solide și de încrederea în creștere a investitorilor.

ALLY
$39.77 -$0.17 -0.43%
Fair Price: $38.91
Fpaoex: 20.11%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

În primul trimestru al anului 2024, Ally Financial a adăugat 103.000 de clienți noi, aducând numărul său total de clienți la 3,1 milioane. Această creștere reflectă o marcă puternică și un marketing de succes care se adresează unei game largi de clienți. Ally a raportat, de asemenea, o creștere a depozitelor de retail la 145 miliarde USDîn creștere cu 2,9 miliarde de dolari față de anul precedent. Această creștere a depozitelor indică un nivel ridicat de încredere și satisfacție în rândul clienților săi.

ALLY
$39.77 -$0.17 -0.43%
Target Price
44.75 (+12.52% Upside)

Ally Financial și-a schimbat recent conducerea, ceea ce ar putea semnala o nouă direcție și o nouă abordare a inovării. Michael Rhodesnoul director general, are o experiență bogată în industria serviciilor financiare și se așteaptă ca acesta să aducă un nou impuls pentru creșterea și dezvoltarea companiei. Cu ajutorul conducerii sale și a continuării accent pe progresul tehnologic și satisfacția clienților, Ally Financial are potențialul de a-și menține poziția competitivă.

SoFi Technologies $SOFI-3.8%

SoFi Technologies, cunoscută pentru platforma sa inovatoare în finanțe personale, poate reprezenta o oportunitate interesantă pentru investitorii care caută companii cu potențial în domeniul bancar digital. În primul trimestru al anului 2024, compania a raportat venituri de 908 milioane de dolari, o cifră de afaceri de la an la an o creștere de 49%.. Compania se așteaptă ca veniturile totale din 2024 să fie de 2,41 miliarde de dolari, ceea ce ar reprezenta o ușoară scădere față de anul precedent.

SOFI
$6.80 -$0.27 -3.82%
Fair Price: $8.50
Jddpjj: 93.38%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Ca parte a strategiilor sale pe termen lung, SoFi lucrează în mod activ pentru a-și diversifica sursele de venit. Ajustările recente în ceea ce privește managementul și abordarea riscului au dus la o dependență mai redusă față de tradiționalele produse de credit tradiționale. Compania preconizează că veniturile sale din împrumuturi în 2024 vor fi de vor scădea cu 5% până la 8%. comparativ cu anul precedent. Acest lucru reflectă o schimbare strategică către surse de venituri mai stabile și mai puțin volatile.

SOFI
$6.80 -$0.27 -3.82%
Target Price
9.8 (+44.12% Upside)

Baza de clienți a SoFi crește cu fiecare trimestru, ceea ce poate fi un semn încurajator pentru investitori. În primul trimestru al acestui an, compania a achiziționat peste 500.000 de noi utilizatori activiaducând numărul total de clienți la peste 3 milioane. Această creștere a numărului de clienți este însoțită de o creștere a depozitelor, ceea ce indică o încredere tot mai mare în serviciile companiei. Cu această bază de clienți în creștere și strategia de diversificare, SoFi poate oferi o creștere durabilă și pe termen mai lung.

Bloc $SQ-3.5%

Block, cunoscută anterior sub numele de Square, este o companie de tehnologie financiară care se concentrează pe servicii de plată și servicii bancare. În cel mai recent raport de câștiguri pentru primul trimestru al anului 2024, Block a raportat venituri de 5,9 miliarde de dolari, depășind analiștii estimările analiștilor cu 130 de milioane de dolari. Această creștere a fost determinată în mare parte de performanța de succes a aplicației Cash App, al cărei profit brut a crescut cu 25%, la 1,26 miliarde de dolari, comparativ cu anul precedent.

SQ
$62.36 -$2.27 -3.51%
Fair Price: $90.91
Vfhndl: 86.18%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Pe lângă creșterea impresionantă a veniturilor, Block se mândrește, de asemenea, cu o îmbunătățire semnificativă a profiturilor sale. Profitul ajustat pe acțiune a ajuns la 85 de cenți, în creștere 13 cenți mai mult față de estimările Wall Street. Acest succes financiar este o dovadă că Block reușește să-și transforme cu succes operațiunile de afaceri pentru a se alinia la tendințele în schimbare ale consumatorilor și ale tehnologiei.

SQ
$62.36 -$2.27 -3.51%
Target Price
158.46 (+154.11% Upside)

Dezvoltarea strategică a Block include nu numai consolidarea produselor existente, ci și investiții în noi tehnologii. Având în vedere interesul continuu pentru produsele lor ecosistemul de plăți și a serviciilor financiare, Block se concentrează pe creșterea poziției sale pe piață prin inovare și dezvoltarea de produse. Compania subliniază că prioritatea sa principală rămâne dezvoltarea de aplicația Cash App și a altor servicii bancare care oferă soluții complete pentru clienții persoane fizice și juridice.

Disclaimer: Veți găsi multă inspirație pe Bulios, însă, selecția acțiunilor și construirea portofoliului depinde de dumneavoastră, așa că efectuați întotdeauna o autoanaliză amănunțită.

Sursă: "Sursă: "Boli".

Aveți un cont? Apoi conectați-vă . Sau creați unul nou.

No comments yet
Timeline Tracker Overview