3 digitális banki részvény akár 120%-os emelkedési potenciállal

Érdekli a három vállalatban rejlő lehetőség a digitális banki világban? Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy három vállalat hogyan változtatja meg a játékot a folyamatosan változó piachoz való stratégiai alkalmazkodással. Ismerje meg, hogy ezek a vállalatok mindegyike hogyan viszi előre a pénzügyi szolgáltatásokat. Sőt, részvényeik a közeljövőben jelentős növekedésnek indulhatnak.

Megnézzük, hogy e vállalatok mindegyike hogyan viszi át a hagyományos banki tevékenységet a digitális térbe, és végigjárjuk a stratégiákat és technológiai újításokat, amelyeket megpróbálnak átvenni.

Ally Financial $ALLY-0.4%

Az Ally Financial, a digitális banki és pénzügyi szolgáltatások egyik főszereplője az idei év során folyamatos növekedést és innovatív megközelítéseket mutat. A vállalat, amely különösen ismert a autóhiteleiről, részvényeinek piaci értéke több mint kétszeresére nőtt. 14 % az év eleje óta, jelentősen az átlag felett az S&P 500 index átlagát. Ezt a növekedést a szilárd pénzügyi eredmények és a növekvő befektetői bizalom támasztja alá.

ALLY
$39.77 -$0.17 -0.43%
Fair Price: $61.33
Jdrhkm: 99.32%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Az Ally Financial 2024 első negyedévében az Ally Financial hozzáadta 103 000 új ügyféllel, ezzel 3,1 millióra növelve teljes ügyfélszámát. Ez a növekedés az erős márkát és a sikeres marketinget tükrözi, amely az ügyfelek széles körét szólítja meg. Az Ally a lakossági betétállomány növekedéséről is beszámolt, amely a 145 milliárd USDami 2,9 milliárd dollárral több, mint egy évvel korábban. A betétállomány növekedése az ügyfelek nagyfokú bizalmát és elégedettségét jelzi.

ALLY
$39.77 -$0.17 -0.43%
Target Price
44.75 (+12.52% Upside)

Az Ally Financial nemrégiben vezetőváltást hajtott végre, ami új irányt és új innovációs megközelítést jelezhet. Michael Rhodesaz új vezérigazgató nagy tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szolgáltatási ágazatban, és várhatóan új lendületet ad a vállalat növekedésének és fejlődésének. Vezetésével és folyamatos a technológiai fejlődésre való összpontosítása és az ügyfelek elégedettségére összpontosítva az Ally Financial megőrizheti versenyképes pozícióját.

SoFi Technologies $SOFI-3.8%

A SoFi Technologies, amely az innovatív platformjáról ismert a Személyes pénzügyek, érdekes lehetőséget jelenthet a befektetők számára, akik a digitális banki szolgáltatásokban potenciállal rendelkező vállalatokat keresnek. A vállalat 2024 első negyedévében 908 millió dolláros árbevételt jelentett, ami éves összehasonlításban 49%-os növekedést. A vállalat 2024-re 2,41 milliárd dolláros összbevételt vár, ami enyhe csökkenést jelentene az előző évhez képest.

SOFI
$6.80 -$0.27 -3.82%
Fair Price: $6.04
Piyryq: 53.86%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Hosszú távú stratégiái részeként a SoFi aktívan dolgozik bevételi forrásainak diverzifikálásán. A menedzsment és a kockázati megközelítés közelmúltbeli kiigazításai azt eredményezték, hogy a vállalat kevésbé támaszkodik a hagyományos hiteltermékektől. A Társaság előrejelzése szerint a hitelbevételei 2024-ben a következők lesznek 5-8%-kal fog csökkenni az előző évhez képest. Ez a stabilabb és kevésbé volatilis bevételi források felé történő stratégiai elmozdulást tükrözi.

SOFI
$6.80 -$0.27 -3.82%
Target Price
9.8 (+44.12% Upside)

A SoFi ügyfélköre minden negyedévvel növekszik, ami biztató jel lehet a befektetők számára. Az idei első negyedévben a vállalat több mint 500 000 új aktív felhasználótígy az ügyfelek száma meghaladja a 3 milliót. Az ügyfelek számának növekedését növekvő betétek kísérik, ami a vállalat szolgáltatásaiba vetett bizalom növekedését jelzi. Ezzel a növekvő ügyfélkörrel és diverzifikációs stratégiával a SoFi a következőket tudja kínálni hosszabb távú és fenntartható növekedést kínál.

Blokk $SQ-3.5%

A Block, korábbi nevén Square, egy pénzügyi technológiai vállalat, amely a következőkre összpontosít fizetési és banki szolgáltatások. Legutóbbi, 2024 első negyedévére vonatkozó eredményjelentésében a Block 5,9 milliárd dolláros bevételt jelentett, ami felülmúlta az elemzői az elemzői becsléseket 130 millió dollárral. A növekedés nagyrészt a Cash App sikeres teljesítményének köszönhető, amelynek bruttó nyeresége 25%-kal 1,26 milliárd dollárra nőtt az előző évhez képest.

SQ
$62.36 -$2.27 -3.51%
Fair Price: $99.41
Gaqxvf: 18.68%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

A lenyűgöző bevételnövekedés mellett a Block büszkélkedhet azzal is, hogy jelentős javulás nyereségének növekedésével. Az egy részvényre jutó korrigált nyereség 85 cent volt, ami egy évvel korábban 13 centtel több mint a Wall Street becslése. Ez a pénzügyi siker azt bizonyítja, hogy a Block sikeresen alakítja át üzleti tevékenységét, hogy igazodjon a változó fogyasztói és technológiai trendekhez.

SQ
$62.36 -$2.27 -3.51%
Target Price
158.46 (+154.11% Upside)

A Block stratégiai fejlesztése nemcsak a meglévő termékek megerősítését, hanem az új technológiákba való befektetést is magában foglalja. A folyamatos érdeklődéssel a fizetési ökoszisztéma iránt és a pénzügyi szolgáltatások iránt, a Block arra összpontosít, hogy innováció és termékfejlesztés révén növelje piaci pozícióját. A vállalat hangsúlyozza, hogy továbbra is elsődleges prioritásként kezeli a fejlesztés Cash App és más banki szolgáltatások fejlesztése, amelyek átfogó megoldásokat kínálnak a magán- és üzleti ügyfelek számára.

Jogi nyilatkozat: A Bulioson sok inspirációt talál, azonban a részvények kiválasztása és a portfólió felépítése csak Önön múlik, ezért mindig végezzen alapos önelemzést.

Forrás: Bulibulista.com - Bulibulista.hu


No comments yet
Timeline Tracker Overview