3 delnice digitalnega bančništva s potencialom do 120 % rasti

Vas zanima potencial treh podjetij v svetu digitalnega bančništva? V tem članku si bomo ogledali, kako tri podjetja s strateškim prilagajanjem nenehno spreminjajočemu se trgu spreminjajo pravila igre. Preberite, kako vsako od teh podjetij premika finančne storitve naprej. Pravzaprav lahko njihove delnice v bližnji prihodnosti doživijo precejšnjo rast.

Ogledali si bomo, kako vsako od teh podjetij prenaša tradicionalno bančništvo v digitalno sfero, ter se sprehodili skozi strategije in tehnološke inovacije, ki jih poskušajo sprejeti.

Ally Financial $ALLY+0.8%

Družba Ally Financial, pomemben igralec na področju digitalnega bančništva in finančnih storitev, v letošnjem letu kaže stalno rast in inovativne pristope. Podjetje, ki je znano predvsem po svojih posojila za avtomobile, se je tržna vrednost njegovih delnic povečala za več kot 14 % od začetka leta, kar je bistveno nad povprečjem indeksa S&P 500. To rast podpirajo dobri finančni rezultati in vse večje zaupanje vlagateljev.

ALLY
$40.05 $0.30 +0.75%
Fair Price: $25.86
Erkvcl: 54.72%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

V prvem četrtletju leta 2024 je družba Ally Financial dodala 103.000 novih strank, tako da je skupno število strank naraslo na 3,1 milijona. Ta rast odraža močno blagovno znamko in uspešno trženje, ki nagovarja širok krog strank. Družba Ally je poročala tudi o povečanju depozitov fizičnih oseb na 145 milijard ameriških dolarjevkar je za 2,9 milijarde USD več kot v prejšnjem letu. To povečanje vlog kaže na visoko stopnjo zaupanja in zadovoljstva med strankami.

ALLY
$40.05 $0.30 +0.75%
Target Price
44.75 (+11.74% Upside)

Družba Ally Financial je pred kratkim zamenjala vodstvo, kar bi lahko pomenilo novo smer in pristop k inovacijam. Michael Rhodesnovi izvršni direktor, ima bogate izkušnje v panogi finančnih storitev in naj bi prinesel nov zagon za rast in razvoj podjetja. Z njegovim vodenjem in stalnim osredotočenostjo na tehnološki napredek in zadovoljstvu strank, lahko podjetje Ally Financial ohrani svoj konkurenčni položaj.

SoFi Technologies $SOFI-0.6%

Podjetje SoFi Technologies, znano po svoji inovativni platformi v Osebne finance, lahko predstavlja zanimivo priložnost za vlagatelje, ki iščejo podjetja s potencialom na področju digitalnega bančništva. V prvem četrtletju leta 2024 je podjetje poročalo o prihodkih v višini 908 milijonov dolarjev, kar je na letni ravni povečanje za 49 %.. Podjetje pričakuje, da bodo skupni prihodki leta 2024 znašali 2,41 milijarde dolarjev, kar bi pomenilo rahlo zmanjšanje glede na prejšnje leto.

SOFI
$6.42 -$0.04 -0.62%
Fair Price: $7.23
Ryawty: 26.49%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Družba SoFi si v okviru svojih dolgoročnih strategij aktivno prizadeva za diverzifikacijo virov prihodkov. Nedavne prilagoditve pri upravljanju in pristopu k tveganju so privedle do manjšega zanašanja na tradicionalne kreditnih produktih. Družba napoveduje, da bodo njeni prihodki od posojil v letu 2024 znašali zmanjšali za 5 % do 8 %. v primerjavi s prejšnjim letom. To odraža strateški premik k stabilnejšim in manj volatilnim virom prihodkov.

SOFI
$6.42 -$0.04 -0.62%
Target Price
9.8 (+52.65% Upside)

Baza strank podjetja SoFi se z vsakim četrtletjem povečuje, kar je lahko spodbuden znak za vlagatelje. V prvem četrtletju letošnjega leta je podjetje pridobilo več kot 500.000 novih aktivnih uporabnikovtako da je skupno število strank preseglo 3 milijone. To povečanje števila strank spremlja naraščanje vlog, kar kaže na vse večje zaupanje v storitve podjetja. S to rastočo bazo strank in strategijo diverzifikacije lahko družba SoFi ponudi dolgoročno in trajnostno rast.

Blok $SQ-1.0%

Block, prej znan kot Square, je podjetje za finančno tehnologijo, ki se osredotoča na plačilne in bančne storitve. V zadnjem poročilu o prihodkih za prvo četrtletje leta 2024 je Block poročal o prihodkih v višini 5,9 milijarde dolarjev, s čimer je presegel napovedi analitikov. za 130 milijonov dolarjev. K tej rasti je v veliki meri prispevalo uspešno delovanje aplikacije Cash App, katere bruto dobiček se je v primerjavi s prejšnjim letom povečal za 25 % na 1,26 milijarde dolarjev.

SQ
$61.90 -$0.60 -0.96%
Fair Price: $72.79
Mhzsqv: 80.04%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Poleg impresivnega povečanja prihodkov se Block lahko pohvali tudi z znatnim izboljšanjem v svojem dobičku. Prilagojeni dobiček na delnico je znašal 85 centov, kar je več 13 centov več več od ocene Wall Streeta. Ta finančni uspeh je dokaz, da Block uspešno preoblikuje svoje poslovanje, da bi se prilagodil spreminjajočim se potrošniškim in tehnološkim trendom.

SQ
$61.90 -$0.60 -0.96%
Target Price
158.46 (+155.99% Upside)

Blockov strateški razvoj ne vključuje le krepitve obstoječih izdelkov, temveč tudi naložbe v nove tehnologije. Ob stalnem zanimanju za njihov plačilni ekosistem in finančnimi storitvami se Block osredotoča na povečanje svojega tržnega položaja z inovacijami in razvojem izdelkov. Podjetje poudarja, da njegova glavna prednostna naloga ostaja razvoj Aplikacija za gotovinsko poslovanje in drugih bančnih storitev, ki ponujajo celovite rešitve za osebne in poslovne stranke.

Opozorilo: Na portalu Bulios boste našli veliko navdiha, vendar sta izbira delnic in oblikovanje portfelja odvisna od vas, zato vedno opravite temeljito samoanalizo.

Vir: Bulios, spletna stran, spletna stran, spletna stran, spletna stran, spletna stran, spletna stran, spletna stran, spletna stran, spletna stran, spletna stran, spletna stran.

Preberite celoten članek brezplačno?
Pojdi naprej 👇

Imate račun? Nato se prijavite . Ali pa ustvarite novo .

No comments yet
Timeline Tracker Overview