📅 Предлагаме ви списък с интересни събития, които ни очакват през следващата седмица!

Ето и резюме на събитията, които ще наблюдавам:

🌐Понеделник: Резултати Palo Alto Networks $PANW. Ще започна седмицата с резултатите на един от лидерите в киберсигурността, които ще бъдат обявени след затварянето на пазарите заедно със Zoom $ZM.

🎤Вторник: Реч на министъра на финансите на САЩ Йелън.
Нейната реч може да предостави важна информация за бъдещата фискална политика и икономическите перспективи на САЩ.В четвъртък започва конференцията Microsoft $MSFT+0.1% Build 2024. Тази конференция е насочена към разработчици, инженери и ИТ специалисти, които представят последните технологични иновации и инструменти на Microsoft. Новините, свързани с изкуствения интелект, ще бъдат много интересни.

Резултати Lowe's $LOW, една от най-големите вериги за търговия на дребно вСАЩ, специализирана в производството на продукти за дома, строителни материали и градински принадлежности, ще обяви резултатите преди отварянето на пазарите .

🏡Сряда: Продажби на съществуващи жилища. Ще наблюдаваме пазара на недвижими имоти, който е ключов показател за икономическото здраве. 📄 Протокол от заседанието на FOMC на Фед. Протоколите от последното заседание на Фед могат да ни дадат представа за бъдещата посока на паричната политика.

Печалби:
Преди отварянето на пазарите ще наблюдавам отчетите на Target $TGT, това е още един голям играч в сферата на търговията на дребно.След затварянето на пазарите най-важните отчети за седмицата ще дойдат отNvidia $NVDA, техните резултати могат да окажат голямо влияние върху целия пазар. Snowflake $SNOW, компания, специализирана в облачни решения за съхранение на данни и анализ, също ще отчете резултати . Тя дава възможност на компаниите ефективно да управляват и анализират големи обеми от данни.

📊Четвъртък: PMI в сферата на услугите/производството. Индексът на мениджърите по поръчките предоставя ключова информация за икономическата активност в сферата на услугите и производството.💼 Първоначални молби за помощи при безработица. Този важен индикатор ни дава моментна представа за състоянието на пазара на труда.

🏭Петък: Поръчки на стоки за дълготрайна употреба. Този показател ни дава представа за инвестициите в производството и за цялостното икономическо развитие.

Не планирам да проследявам резултатите на компаниите в четвъртък или петък.

Седмицата е изпълнена с ключови събития, които могат да окажат значително влияние върху пазарите. Какви резултати или акценти ще следите през следващата седмица ?


No comments yet
Timeline Tracker Overview