📅 Íme egy lista a jövő héten ránk váró érdekes eseményekről!

Íme egy összefoglaló azokról az eseményekről, amiket figyelni fogok:

🌐Hétfő: Eredmények Palo Alto Networks $PANW. A hetet a kiberbiztonság egyik vezető cégének eredményeivel kezdem, amelyeket a piac zárása után jelentenek be aZoom $ZM-mal együtt .

🎤Kedd: A következő napok a következőek lesznek: Yellen amerikai pénzügyminiszterbeszéde .
Beszéde fontos információkkal szolgálhat a jövőbeli költségvetési politikáról és az amerikai gazdasági kilátásokról . Csütörtökön kezdődik aMicrosoft $MSFT+0.1% Build 2024konferencia . Ez a konferencia a fejlesztőknek, mérnököknek és informatikai szakembereknek szól, bemutatva aMicrosoft legújabb technológiai újításait és eszközeit . Nagyon érdekesek lesznek a mesterséges intelligenciával kapcsolatos hírek.

Eredmények ALowe's $LOW, az Egyesült Államok egyik legnagyobb , barkácsolási termékekre, építőanyagokra és kertészeti kellékekre szakosodottkiskereskedelmi láncának eredményeit a piacok megnyitása előtt fogja bejelenteni .

🏡Szerdán: Existing HomeSales . Figyeljük az ingatlanpiacot, amely a gazdasági egészség egyik legfontosabb mutatója. 📄Fed FOMC jegyzőkönyv. AFed legutóbbi ülésének jegyzőkönyvei bepillantást engedhetnek a monetáris politika jövőbeli irányába.

Eredmény:
A piacok megnyitása előtt aTarget $TGTeredményeit fogom figyelni , ez egy másik jelentős szereplő a kiskereskedelmi térben. Apiacok zárása után a hét legfontosabb eredményei azNvidia $NVDA-tóljönnek , az ő eredményeik nagy hatással lehetnek az egész piacra. ASnowflake $SNOW, a felhőalapú adattárolási és elemzési megoldásokra specializálódott vállalat szintén eredményt fog közölni . Lehetővé teszi a vállalatok számára a nagy mennyiségű adat hatékony kezelését és elemzését.

📊Csütörtökön: Szolgáltatási/gyártási PMI. A beszerzési menedzserindex kulcsfontosságú információkat szolgáltat a szolgáltatások és a feldolgozóipar gazdasági aktivitásáról.💼 Első munkanélküli segélykérelmek. Ez a fontos mutató pillanatfelvételt ad a munkaerőpiac állapotáról.

🏭Péntek: Tartós fogyasztási cikkek megrendelései. Ez a mutató áttekintést ad a feldolgozóipari beruházásokról és az általános gazdasági fejleményekről.

Csütörtökön és pénteken nem tervezem a vállalati eredmények nyomon követését.

A hét tele van olyan kulcsfontosságú eseményekkel, amelyek jelentős hatással lehetnek a piacokra. Milyen eredményekre vagy kiemelt eseményekre figyel majd az előttünk álló héten ?


No comments yet
Timeline Tracker Overview