📅 Tukaj je seznam zanimivih dogodkov, ki nas čakajo v prihodnjem tednu!

Tukaj je povzetek dogodkov, ki jih bom spremljal:

🌐Ponedeljek: Rezultati Palo Alto Networks $PANW. Teden bom začel z rezultati enega vodilnih podjetij na področju kibernetske varnosti, ki bodo objavljeni po zaprtju trgov skupaj z družboZoom $ZM.

🎤Torek: V torek bom na sporedu z ameriškimi podjetji, ki so se odločila, da se bodo ukvarjala z raziskavami na trgu: Govor ameriške ministrice za finance Yellen.
V njenem govoru bodo morda znane pomembne informacije o prihodnji fiskalni politiki in gospodarskih obetih ZDA.V četrtek se začne Microsoftova konferenca $MSFT-0.5% Build 2024. Konferenca je namenjena razvijalcem, inženirjem in strokovnjakom s področja IT, na kateri so predstavljene najnovejše tehnološke inovacije in orodja podjetja Microsoft. Zelo zanimive bodo novice v zvezi z umetno inteligenco.

Rezultati Lowe's $LOW, ena največjih maloprodajnih verig v ZDA, specializirana za izdelke za izboljšanje doma, gradbeni material in vrtnarske potrebščine, bo objavila rezultate pred odprtjem trgov .

🏡Sreda: Prodaja obstoječih stanovanj. Spremljali bomo nepremičninski trg, ki je ključni kazalnik gospodarskega zdravja. 📄 Zapisnik Fed FOMC. Zapisnik z zadnjega zasedanja FED-a nam lahko ponudi vpogled v prihodnjo smer denarne politike.

Zaslužki:
Pred odprtjem trgov bom spremljal zaslužke podjetja Target $TGT, to je še en pomemben igralec na področju maloprodaje.Po zaprtju trgov bodo najpomembnejši zaslužki tedna iz podjetjaNvidia $NVDA, njihovi rezultati imajo lahko velik vpliv na celoten trg. O rezultatih bo poročalo tudi podjetje Snowflake $SNOW, ki je specializirano za shranjevanje podatkov v oblaku in analitične rešitve. Podjetje podjetjem omogoča učinkovito upravljanje in analizo velikih količin podatkov.

📊Četrtek: PMI v storitvenih/proizvodnih dejavnostih: četrtek: PMI v storitvenih/proizvodnih dejavnostih. Indeks nabavnih menedžerjev zagotavlja ključne informacije o gospodarski aktivnosti v storitvenih in proizvodnih dejavnostih 💼 Prve prošnje za nadomestila za brezposelnost. Ta pomemben kazalnik nam daje vpogled v stanje na trgu dela.

🏭Petek: Naročila blaga trajne vrednosti. Ta kazalnik nam daje pregled nad naložbami v predelovalnih dejavnostih in splošnim gospodarskim razvojem.

V četrtek in petek ne nameravam spremljati rezultatov podjetij.

Teden je poln ključnih dogodkov, ki bi lahko pomembno vplivali na trge. Katere rezultate ali pomembne dogodke boste spremljali v prihodnjem tednu ?


No comments yet
Timeline Tracker Overview