🖥️Akcie на Palo Alto Networks спадна с повече от 6%!🌐

Palo Alto Networks $PANW е американска компания, специализирана в областта на киберсигурността. Техните продукти и услуги помагат на организациите да защитят своите мрежи и данни от заплахи като зловреден софтуер, софтуер за откуп и атаки от интернет.

PANW
$319.66 -$0.13 -0.04%

Вчера, след затварянето на пазарите, компанията отчете резултати и инвеститорите не бяха много доволни. Всъщност компанията обяви по-лоши перспективи за текущия и бъдещите периоди, което поднови опасенията за забавяне на търсенето на кибер услуги.

Хладната перспектива следва друг разочароващ тримесечен отчет през февруари, когато акциите на Palo Alto Networks отбелязаха най-големия си еднодневен спад в историята. Главният изпълнителен директор Никеш Арора заяви тогава, че клиентите са изправени пред "умора от разходите". в областта на киберсигурността. Това породи опасения, че клиентите намаляват бюджетите си въпреки нарастването на атаките. Забавянето се наблюдава и при продажбите на защитни стени, а проблемът при другите продукти може да е голямата и нарастваща конкуренция.

За третото фискално тримесечие общите продажби въз лизат на2 млрд.15 % от 1,7 млрд. долара за същия период на предходната година, но това е най-бавният ръст от 2020 г. Печалбата поGAAP е 278,8млн.долара, което е значително повече от 107,8 млн. долара през третото тримесечие на2023 г.

PANW
$319.66 -$0.13 -0.04%
Fair Price: $149.38
Mhcjcjdd: 51.87%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

🔐Конкурентите включват Fortinet $FTNT, Check Point $CHKP, Crowd Strike $CRWD-1.2%!

Какво мислите за тази компания? Или някой от конкурентите ви харесва повече?


No comments yet
Timeline Tracker Overview