🖥️Akcie a Palo Alto Networks több mint 6%-kal csökkent!🌐

APalo Alto Networks $PANW egy kiberbiztonságra specializálódott amerikai vállalat. Termékeik és szolgáltatásaik segítenek a szervezeteknek megvédeni hálózataikat és adataikat az olyan fenyegetésekkel szemben, mint a rosszindulatú szoftverek, zsarolóprogramok és az internetről érkező támadások.

PANW
$319.66 -$0.13 -0.04%

Tegnap a piacok zárása után a vállalat eredményt jelentett, és a befektetők nem voltak túl boldogok. A vállalat ugyanis rosszabb kilátásokat jelentett be a jelenlegi és a jövőbeli időszakokra vonatkozóan, újfent aggodalmakat keltve a kiberszolgáltatások iránti kereslet lassulásával kapcsolatban.

A langyos kilátások egy másik csalódást keltő februári negyedéves jelentést követnek, amikor aPalo Alto Networksrészvényei történetük legnagyobb egynapos esését produkálták .Nikesh Arora vezérigazgató akkoriban azt mondta, hogy az ügyfelek szembesültek "költekezési fáradtsággal" küzdenek. a kiberbiztonság területén. Ez félelmeket keltett, hogy az ügyfelek a támadások növekedése ellenére csökkentik a költségvetésüket. A lassulás a tűzfaleladásokban is érzékelhető, és a többi terméknél a nagy és növekvő konkurencia jelentheti a problémát.

A harmadik pénzügyi negyedévben a teljes értékesítés 2 milliárd dollárttett ki , ami 15 % a z előző év azonos időszakában elért1,7 milliárd dollárhoz képest , de ez 2020 óta a leglassabb növekedés . AGAAP szerinti nyereség 278,8milliódollárvolt , ami jelentősen meghaladja a 2023 harmadik negyed évében elért107,8 millió dollárt.

PANW
$319.66 -$0.13 -0.04%
Fair Price: $754.14
Dsqdptlh: 11.37%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

🔐A versenytársak közé tartozik aFortinet $FTNT, Check Point $CHKP, Crowd Strike $CRWD-1.2%!

Mit gondolsz erről a vállalatról? Vagy valamelyik versenytárs jobban tetszik?


No comments yet
Timeline Tracker Overview