Vici Properties: REIT s privlačno dividendo

-Kapitalninajemniki :Vici Properties $VICI-0.3% ima v lasti nepremičninska sredstva v obliki igralnic in zabaviščnih objektov z najemniki, kot so Caesar's Entertainment, MGM Resorts in drugi. Z večdesetletnimi pogodbami ohranja 100-odstotno zasedenost.

-Model dobička REIT: Kot nepremičninski investicijski sklad (REIT) mora družba $VICI-0.3% vlagateljem izplačati vsaj 90 % svojega obdavčljivega dobička v obliki dividend. Zaradi modela neto najema, pri katerem najemniki plačujejo zavarovanje, vzdrževanje in davke, je podjetje privlačno za konservativne vlagatelje.

- Okrevanje po recesiji: Kljub nedavnemu upadu zaradi dviga obrestnih mer podjetje Vici ponovno postaja privlačna dolgoročna naložba. Ob pričakovani stabilizaciji in padcu obrestnih mer ima podjetje ponovno potencial za rast dobička in privlačen 5,5-odstotni dividendni donos.

Družba Vici Properties ponuja stabilno naložbeno priložnost s potencialom dolgoročne rasti in privlačnimi dividendami za vlagatelje, ki iščejo stabilne prihodke in dolgoročno rast kapitala.

VICI
$28.29 -$0.08 -0.28%
Fair Price: $00.07
Hgdurd: 66.86%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

No comments yet
Timeline Tracker Overview